proidea.ro catalog online de informatii produse

Saint-Gobain reia productia la linia de vata minerala din fibra de sticla de la fabrica Isover din Ploiesti


2018. noiembrie 08.

Linia de productie va avea o capacitate de productie de peste 20.000 tone pe an

Saint-Gobain reia productia la linia de vata minerala din fibra de sticla de la fabrica Isover din Ploiesti

Grupul Saint-Gobain in Romania anunta reluarea productiei la linia de vata minerala din fibra de sticla din cadrul fabricii Isover din Ploiesti, in urma unei investitii de 4,8 milioare de euro.

Dupa o ampla modernizare tehnologica, linia de productie de vata minerala din fibra de sticla redevine operationala dupa doi ani de inactivitate, 50 de noi locuri de munca fiind create. Astfel, Saint-Gobain Isover va furniza de la fabrica din Ploiesti produse si solutii destinate atat pietei nationale, cat si altor piete din regiune, precum Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Bosnia, Macedonia, Kosovo si Albania.

"Fabrica Isover din Ploiesti reprezinta un activ strategic pentru Saint-Gobain, fiind una dintre putinele fabrici de vata minerala care produce atat vata de sticla, cat si vata minerala bazaltica. Decizia de a redeschide linia de vata minerala din fibra de sticla se inscrie intr-o strategie mai ampla a Grupului Saint-Gobain in Romania de a se concentra pe sit-ul sau industrial din Ploiesti si de a-si intari angajamentul fata de piata locala si regionala", a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General Saint-Gobain Construction Products Romania - Rigips si Isover.

Linia de productie de vata minerala din fibra de sticla va avea o capacitate de productie de peste 20.000 tone pe an, iar anul viitor Saint-Gobain Isover estimeaza ca va ajunge la un numar de 170 de angajati.

Saint-Gobain reia productia la linia de vata minerala din fibra de sticla de la fabrica Isover din Ploiesti


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre izolatiile din vata minerala de sticla Isover, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint Gobain Construction Products Romania Srl - Isover Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
   
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Cuvinte cheie:  saint  gobain  isover  reia  productia  linia  productie  vata  minerala  fibra  sticla  fabrica  ploiesti  romania