proidea.ro catalog online de informatii produse

Tevi PEHD de apa potabila preizolate pentru supratraversari de rauri, vai, drumuri si alte conducte montate suprateran


2018. iulie 06.

Isoplus livreaza anual in toata Europa ~ 2500 km conducte cu dimensiuni nominale DN 20 pana la DN 1000

Isoplus Romania companie producatoare de conducte preizolate ofera clientilor paleta completa de produse destinate domeniilor termoficare, incalzire, sanitare, abur, frig, industria chimica si alimentara, etc., cuprinde:
  • conducte cu mantale PEHD- si SPIRO pana la max. 162°C
  • sisteme de conducte flexibile de la 90°C pana la max. 130°C
  • sisteme de conducte flexibile din polietilena reticulata max. 95°C tip ISOPEX
  • conducte duplex isoplus- pana la max. 130°C
  • conducta cu manta de otel pana la max. 300°C
  • elemente de conducta, mansoane, perne de dilatare, pentru tevi preizolate din productia proprie.
Un produs special solicitat in ultima perioada este conducta din polietilena cu manta SPIKO. Conductele sunt utilizate in retelele de alimentare cu apa potabila rece in zonele de supratraversare rauri, vai, drumuri, etc., unde este necesar un grad de protectie la inghet. Conducta de serviciu este polietilena PEHD, SDR 11, Pn 10 bar, L=6m, termoizolatia din spuma poliurtenica PUR, iar mantaua de protectie este din tabla zincata bercluita in spirala. Elementele de conducta (coturi, ramificatii) au structura de material identica cu a conductelor drepte. Exemple sunt prezentate in fotografiile anexate.
Grupul ISOPLUS este format dintr-o serie de societati de productie si distributie, independente juridic care functioneaza in toata Europa. Grupul actioneaza in ideea de a oferi pietei un produs de inalta calitate. Aceasta conceptie strabate ca o directiva istoria de mai bine de 45 ani a isoplus si a condus in cele din urma, la impresionantul succes din zilele noastre.

Adaptarea permanenta la cerintele actuale ale pietei, a impulsionat inovativ grupul isoplus, stimulul pietei se va pastra si in secolul 21. Producem in uzinele noastre, toata gama de conducte preizolate si toata gama de accesorii necesare, asiguram si service-ul aferent. Sistemele de conducte preizolate sunt completate cu sisteme de supraveghere. Instalatiile tehnologice sunt moderne, computerizate; dispunem in medie de 1000 angajati, aplicam tehnologia de fabricatie continua sau clasica.
Isoplus livreaza anual in toata Europa circa 2500 km conducte cu dimensiuni nominale DN 20 pana la DN 1000. Materiile prime livrate de furnizorii nostri precum si produsele noastre finite, strabat fazele severe de control ale inginerilor specialisti in calitate. Produsele noastre corespund in totalitate cerintelor normelor europene, precum si directivelor tehnice din domeniu. Certificarea ISO 9001, ISO 14001, OHSAS18001 asigura un management de calitate efectiv.

Cele sapte centre de productie isoplus din Germania, Austria, Italia, Ungaria, Cehia, Romania si Serbia asigura in toata Europa durate de livrare reduse. Aplicarea standardelor de calitate internationale in cadrul sistemelor isoplus, combinat cu folosirea celor mai moderne tehnici de pozare, au ca rezultat implementarea de retele de conducte cu functionare economica si facila, cu minima mentenanta.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre conductele preizolate Isoplus, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Isoplus Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-410605 Bihor, Oradea, str. Uzinelor, nr. 3H/3G
Telefon: +40 25 947 9808
Fax: +40 25 944 6588
E-mail:
Web: www.isoplus.ro
János Sándor
tehnic +40 25 947 9807
   
   
   
Grupul Isoplus cuprinde o serie de societati de productie si distributie, independente juridic care functioneaza in toata Europa. Grupul ofera pietei un produs de inalta calitate cu service-ul necesar. Fabricarea sistemelor de conducte preizolate - sisteme pentru alimentare cu energie, precum si pentru diferite instalatii industriale - se face pe instalatii moderne computerizate. Se foloseste tehnologia de fabricare in metoda continua sau clasica, toata gama de conducte preizolate si accesorii. Isoplus livreaza anual in toata Europa cca 2500 Km conducte cu dimensiuni nominale DN 20 pana la DN 1000.
Denumiri marca: Isoplus
Stire
Isoplus a reabilitat retelele de termoficare de la Magistrala 5 din Cartierul Dragos Voda, Oradea
2019.01.25    
Noile instructiuni video de montaj al tevilor preizolate Isoplus
2014.09.30    
Noile instructiuni video de montaj al tevilor preizolate, oferite de Isoplus
2014.08.19    
Cuvinte cheie:  isoplus  spiko  conducta  conducte  polietilena  manta  special  solicitata  pehd-  sistem  sisteme  flexibil  flexibile  duplex  isoplus-  otel  manson  mansoane  perna  perne  dilatare  teava  tevi  protectie