Va prezentam cu mandrie: noul logo ISOPLUS si noua revendicare ISOPLUS la nivel de grup

Va prezentam cu mandrie: noul logo ISOPLUS si noua revendicare ISOPLUS la nivel de grup

Conectam energia districtuala

Grupul ISOPLUS este facilitatorul tranzitiei energetice, iar produsele noastre servesc drept coloane de salvare pentru tranzitia energetica. Noul nostru slogan „Conectam energia districtuala” incapsuleaza exact asta.

Dupa cum puteti vedea, am continuat sa recunoastem elemente ale fostului nostru logo, dar l-am optimizat in detaliu. Logo-ul nostru reflecta nivelul inalt de maiestrie, perfectiunea produselor noastre si intelegerea de baza ca ceva din exterior protejeaza ceva din interior.

Ce s-a schimbat? Designul circular al logo-ului nostru a fost integrat in tipografia modificata. Inelele exterioare si interioare ale „o” au fost apropiate proportional de produs.

Facand aceste mici, dar semnificative modificari logo-ului nostru, sustinem traditiile pretuite, valorificam expertiza concentrata si introducem istoria bogata a companiei noastre in era digitala printr-o revizuire contemporana a logo-ului.

ISOPLUS Austria a primit pentru a doua oara consecutiv medalia de argint EcoVadis Sustainability Silver Medal.

Va prezentam cu mandrie: noul logo ISOPLUS si noua revendicare ISOPLUS la nivel de grup
Va prezentam cu mandrie: noul logo ISOPLUS si noua revendicare ISOPLUS la nivel de grup

Ce a fost evaluat?
Sistemul de analiza evalueaza strategia de sustenabilitate a peste 75.000 de companii participante din intreaga lume. Sunt evaluate criterii din domeniile tematice centrale: mediu, munca si drepturile omului, etica si achizitii durabile. ISOPLUS Austria a reusit sa se imbunatateasca fata de evaluarea din anul precedent si a obtinut 63 de puncte din 100 posibile, ceea ce se datoreaza nu in ultimul rand progreselor pe care le-am facut in domeniile achizitiilor durabile si eticii.

"Suntem multumiti de acest rezultat pozitiv si de acest premiu, care se acorda doar unui procent de 25% din toate companiile evaluate. Dorim sa le aratam clientilor nostri ca, prin ISOPLUS, nu numai ca au un partener care pretuieste calitatea produselor si a serviciilor, dar acorda o mare importanta si unui management corporativ sustenabil", a declarat Gregor Wegerer, director general al ISOPLUS Austria.

Suntem incantati de cel de-al doilea premiu primit. Este rezultatul eforturilor noastre continue de a realiza o structura corporativa mai sustenabila si lucram in permanenta pentru a o optimiza.​

Produse mentionate in articol
Conducte din otel, preizolate termic cu spuma poliuretanica protejate cu manta din PEHD sau tabla zincata bercluita SPIRO Conducte din PE-Xa flexibile, preizolate termic cu spuma poliuretanica protejate cu manta din PELD Isopex
 
Conducte preizolate Isoplus
2 produse

Conducta preizolata cu polietilena este disponibila pana la dimensiunea DN 1000 cu izolatie standard sau intarita. Livrarea se face sub forma de bare de dimensiuni de 6 m, 12 m sau 16 m lungime. La o durata de viata minima de 30 de ani, rezista pana la 161°C si o presiune de regim de 25 bar.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...