proidea.ro catalog online de informatii produse

Guardian Glass inaugureaza o noua linie de productie de sticla laminata in fabrica din Orosháza, Ungaria


2019. mai 16.

Noua linie din Orosháza satisface cererea in crestere pentru produsele din sticla laminata

Demnitari locali si nationali se alatura ceremoniei de inaugurare
Guardian Glass i-a intampinat pe dl. Péter Szijjártó, Ministrul Afacerilor Externe si Comert al Ungariei; pe dl Zoltán Dávid, primarul orasului Orosháza; pe dl. David Kostelancik, delegatul pentru afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Ungaria; pe dl. Tamás Iván Kovács, Ambasadorul Ungariei in Belgia si Luxemburg; si pe Marc Ungeheuer, Ambasadorul Luxemburgului in Austria si Ungaria, cu ocazia inaugurarii oficiale a noii linii de laminare de la fabrica de sticla float din Orosháza, Ungaria.

Guardian Glass inaugureaza o noua linie de productie de sticla laminata in fabrica din Orosháza, Ungaria - Péter
Szijjártó, Ministrul Afacerilor Externe si Comert al Ungariei

Guardian Glass a investit in noua linie de productie de sticla laminata pentru a sustine cresterea cererii de sticla laminata din Europa. Linia de ultima generatie produce atat sticla laminata standard, cat si peliculizata, precum si produse speciale precum sticla laminata cu folie acustica, cu grosimi mari, acoperita si colorata.
Cresterea cererii de sticla laminata este impulsionata de trei tendinte pe termen lung:
  • reglementarile la nivel national in Europa impun utilizarea sticlei in conditii de siguranta intr-un numar din ce in ce mai mare de ferestre si aplicatii interioare, cazuri in care sticla laminata reprezinta solutia cea mai eficienta
  • dorinta de a avea cat mai multa lumina naturala in cladiri impulsioneaza tendinta catre ferestre mai mari, mai eficiente din punct de vedere energetic, fapt care necesita utilizarea sticlei laminate pentru o rezistenta mecanica si o securitate mai ridicata
  • cresterea generala a cererii de reducere a zgomotului in cazul cladirilor rezidentiale si comerciale a intensificat utilizarea sticlei laminate acustice.
Guardian Glass inaugureaza o noua linie de productie de sticla laminata in fabrica din Orosháza, Ungaria - Guus Boekhoudt, Vicepresedinte Guardian Glass si Managing Director Guardian Europe s.a.r.l

"La Guardian, credem ca rolul afacerilor este acela de a contribui la imbunatatirea vietii oamenilor. Sticla este esentiala pentru atatea nevoi umane. Dorinta pentru un spatiu de locuit confortabil, cu lumina naturala, nu va fi diferita in urmatorii 50 de ani si nevoia de a proteja sau de a conserva ceva ce vom putea vedea in continuare, de asemenea, nu se va schimba.
Acest lucru, impreuna cu transformarea a tot mai multor ferestre rezidentiale de la sticla dubla la cea tripla, va duce la o crestere a cererii de sticla din Europa in urmatorii ani"
, a declarat Guus Boekhoudt, Vicepresedinte Guardian Glass si Managing Director Guardian Europe s.a.r.l in timpul ceremoniei. El adauga: "Suntem bine pozitionati pentru a atrage aceasta crestere datorita prezentei noastre puternice de la nivel european, amplitudinii portofoliului si abordarii noastre de business pentru a aduce valoare clientilor".

Noua linie complet automatizata produce deja 150 de camioane de sticla laminata pe luna, in primul rand pentru clientii din Ungaria, Romania si tarile balcanice. Noua linie reprezinta, de asemenea, o continuare fireasca a unei schimbari initiate de catre Guardian Glass in anul 2016, care a prevazut o trecere de la productia standard de sticla clara float la alternativa cu cea mai mare transmisie luminoasa de la Guardian, Guardian ExtraClear®, pentru a veni in intampinarea nevoii in crestere de mai multa lumina naturala in cladiri.

Pe langa fabrica din Orosháza, Guardian Glass detine fabrici si in Częstochowa, Polonia; Thalheim, Germania; Ryazan si Rostov, Rusia, din cele 10 fabrici de sticla float europene.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Guardian, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Guardian, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: L-8070 , Bertrange, 19, rue du Puits Romain
E-mail:
Web: www.guardian-possibilities.com
Web: www.guardianglass.com
Sorin Ciurescu
Territorial Sales Leader South East Europe +40 72 878 6277
Doru Capalnas
Architectural Sales Manager +40 72 991 3391
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. In cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®.
Denumiri marca: Guardian, ClimaGuard, SunGuard, Clarity
Cuvinte cheie:  guardian  oroshaza  noua  linie  productie  sticla  laminata  fabrica  guardian  glass