Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

Un nou coater, o noua linie de productie float si noi produse demonstreaza angajamentul fata de Europa si viziunea de a crea produse care sa imbunatateasca viata oamenilor.

Guardian Glass a inceput, pe 6 iulie, productia la capacitate pe un nou si avansat din punct de vedere tehnologic coater, in cea de-a doua fabrica din Czestochowa, Polonia. Echipamentul de ultima generatie foloseste o tehnologie avansata pentru transformarea sticlei float standard in sticla cu valoare adaugata de inalta performanta. Aceasta va permite fabricii sa extinda productia de sticla cu emisivitate scazuta (low-E), produse din sticla cu control solar pentru aplicatii rezidentiale (Guardian ClimaGuard®) si comerciale (Guardian SunGuard®). Aceste produse performante imbunatatesc eficienta energetica a cladirii, estetica si confortul pentru ocupantii sai.

„Arhitectii si constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru imbunatatirea fatadei cladirii, iar noi ne angajam sa ne sprijinim clientii, oferindu-le produse si solutii din sticla cu valoare adaugata. Aceasta dezvoltare le ofera un randament important in regiune.” - Guus Boekhoudt, Vicepresedintele Executiv Guardian Glass

Cea de-a doua fabrica de productie a sticlei float si cu pelicula a Guardian in Polonia, construita chiar in vecinatatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass sa raspunda cererii in crestere pentru produse din sticla laminata si sticla de inalta performanta in Europa de Est. Noua line de productie - cea mai eficienta din punct de vedere operational din cadrul Guardian Glass - subliniaza angajamentul pe termen lung al Guardian fata de clientii sai de a fi furnizorul preferat de solutii arhitecturale din sticla.

Linia originala de sticla float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparatie capitala, crescandu-i-se capacitatea de productie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass tripleaza productia in Polonia - demonstrandu-si angajamentul fata de imbunatatirea continua a produselor din sticla si a serviciilor pentru clientii europeni. Aceste investitii vor permite companiei Guardian sa produca si sa dezvolte produse cu valoare adaugata pentru regiunea Europei de Est, rapid si eficient.

Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia
Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

Mai mult, Guardian Europe S.à r.l. a adaugat recent doua solutii noi de produse in portofoliul sau prin parteneriate strategice cu alti lideri din industrie. Printre acestea se numara un produs fotovoltaic integrat, impreuna cu ML System S. A., lider pe acest segment timp de 13 ani si un parteneriat strategic cu Merck, o companie lider in domeniul stiintei si tehnologiei, cu care oferim acum ferestre cu  cristale lichide dinamice eyrise®, cu pelicula Guardian Glass.

„Faptul ca am reusit sa finalizam instalarea noului coater din Czestochowa si curand sa punem in functiune noua linie de float, in timpul COVID-19, este cu adevarat o realizare in sine”, adauga Boekhoudt. „Siguranta si starea de bine a angajatilor nostri raman prioritatea noastra numarul 1, intrucat ne mentinem viziunea de a aduce valoare pentru compania, clientii si societatea noastra.”

Noua linie de productie de sticla float din Czestochowa ar trebui sa inceapa operatiunile in septembrie 2020.

Produse mentionate in articol

Sticla Guardian SunGuard® High Durable
 
Sticla Guardian SunGuard® High Durable

Produsele Guardian SunGuard HD reprezinta un nou standard al sticlei de control solare acoperite. Aceste produse asigura toata claritatea optica si performanta energetica asociata in mod traditional cu pulverizarea acoperiri. Cu toate acestea, acoperirea durabila, datorita materialelor extrem de rezistente, permite SunGuard HD sa se utilizeaza monolitic, cu un strat de acoperire aplicat pe suprafata cu care se confrunta interiorul cladirii, inclusiv aplicatii in care stratul de acoperire este in contact direct cu elementele meteorologice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla Guardian SunGuard® Solar cu control solar Sticla SunGuard® High Performance cu control solar Sticla cu protectie solara SunGuard® SNX Sticla SunGuard® SuperNeutral®
 
Sticla SunGuard® Advanced Architectural pentru control solar
4 produse

Sticla SunGuard® este fabricata prin sputerizarea unor straturi multiple pe o baza de sticla, proces patentat, denumit Silicoat™. Aceasta tehnologie de ultima generatie depune straturi ultra subtiri pe o stica uniforma ca aspect si cu cele mai inalte calitati optice. Silicoat™ este solutia pentru durabilitate mecanica si chimica, transmisia ridicata a luminii vizibile, valoare U superioara si coeficient de umbre scazut.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sticla termoizolanta Guardian ClimaGuard® Solar
 
Sticla termoizolanta Guardian ClimaGuard® Solar

ClimaGuard® Solar ofera control energetic si protectia mediului. Un factor solar (coeficientul g) de 42% asigura o protectie eficienta contra energiei solare, asigurand costuri reduse pentru conditionarea aerului. O valoare U scazuta (1.0 W/m²K la un geam termoizolant standard) reduce costurile de incalzire in timpul iernilor reci, contribuind direct la protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO².
Guardian ClimaGuard® Solar filtreaza diferite lungimi de unda ale radiatiei solare, in mod preponderent pe cele infrarosii, care altfel ar incalzi interiorul cladirii. Acestea sunt reflectate, permitand in aceeasi timp, luminii naturale sa patrunda practic fara restrictii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...