GEALAN Romania anunta schimbari la nivelul conducerii

Nicu Craciun este noul Director General al companiei

Nicu Craciun este noul Director General al companiei GEALAN Romania
GEALAN Romania anunta schimbari la nivelul conducerii
Galerie

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de ferestre din PVC, anunta schimbari in echipa de management din Romania, incepand cu data de 16 septembrie. Astfel, pozitia de Director General este de acum ocupata de catre Nicu Craciun. Pana in prezent, Dl. Craciun a fost Director de Vanzari si Marketing in cadrul companiei, urmand sa coordoneze in continuare, in mod direct si aceste departamente.

"Sunt onorat de decizia actionarilor GEALAN, de a-mi incredinta dezvoltarea companiei pe piata locala. Focusul meu va fi de a alinia si mai mult strategia GEALAN Romania cu cea a partenerilor si a pietei, pentru a ajunge pe primul loc in topul furnizorilor de profile din Romania. Inovatia si pachetele competitive ne plaseaza deja in preferintele clientilor, iar cresterea de 10% de anul acesta, pe o piata stagnanta, ne da incredere in strategia noastra de business pe termen mediu si lung.", spune Nicu Craciun, Director General GEALAN Romania.

Nicu Craciun are peste 15 ani de experienta pe piata locala, ocupand de-a lungul carierei sale pozitii de Director de Vanzari, Director Regional sau Managing Director in cadrul mai multor companii multinationale. A acumulat astfel cunostinte solide de business management si development pentru companii din domeniul constructiilor, precum si o intelegere profunda a pietei si evolutiei sale.

Nicu Craciun este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat pana in prezent functia de Director General si care se va dedica unor noi proiecte profesionale si personale.

Despre GEALAN Romania

GEALAN Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru usi si ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. In prezent, compania are peste 100 de angajati si colaboreaza cu mai mult de 225 de firme partenere din intreaga tara, iar pana la finalul anului va inregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane EURO.
Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global in domeniul pietei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifra de afaceri de 1 miliard EURO.

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...