proidea.ro catalog online de informatii produse

Viziunea Fakro premiata la Targul BUDMA din Polonia, editia 2019


2019. martie 06.

Castigarea prestigiosului premiu ACANTHUS AUREUSTargul BUDMA a avut loc la Poznań, Polonia intre 12-15 februarie si este cel mai important eveniment international dedicat industriei constructiilor si arhitecturii din Polonia, si unul din cele mai mari din Europa Centrala si de Est, la care Grupul Fakro a inregistrat o prezenta continua inca de la infiintarea companiei in anul 1991.Vreme de 4 zile de neuitat ne-am bucurat de atmosfera captivanta a evenimentului, dar si de numarul mare de vizitatori atrasi de faima si complexitatea targului (gama completa de produse prezentate, decor spectaculos si sesiuni profesionale de prezentari).Creativitatea si viziunea companiei demonstrate in amenajarea celor doua standuri Fakro au condus la castigarea prestigiosului premiu ACANTHUS AUREUS, pentru cel mai spectaculos decor."Suntem incantati ca standurile noastre au fost atat de apreciate deoarece, prin design-ul acestora am incercat sa ilustram cat mai bine filosofia Fakro. Ferestrele ofera un sentiment de apropiere cu natura, astfel ca verdele si padurea au fost elementele dominante in expozitia noastra. Produsele Fakro, prietene cu mediul inconjurator, ofera solutii eficiente de economisire a energiei si a resurselor naturale, in timp ce solutiile noastre smartHome asigura o experienta completa de control si confort" a declarat Sławomir Gawlik, Directorul de Marketing al Grupului Fakro.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Fakro, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa

Ferestrele pentru acoperis tip terasa aduc lumina naturala in interiorul cladirii, dau posibilitatea de aerisire a incaperii si asigura o izolare termica excelenta. Ferestre disponibile in versiunea cu actionare electrica, cu deschidere manuala sau fixe. Ferestre cu tamplarie din PVC alb, cu insertie de polistiren in camerele de termoizolare. Unghiul de instalare: intre 0° si 15°. DXC, DMC, DEC ferestre pentru acoperis tip terasa, cu cupola din policarbonat (transparent - C sau mat - M) rezistent la deteriorari mecanice si raze UV. DXC-C, DXC-M ferestre fixe. DMC-C, DMC-M ferestre cu deschidere manuala. DEC-C, DEC-M ferestre actionate electric. Plasarea motorului in cercevea ii ofera protectie in cazul aparitiei condensului, crescand semnificativ durabilitatea dispozitivului. DXF, DMF, DEF Ferestre pentru acoperis tip terasa, fara cupola, cu geam termopan dublucameral si profile negre de protectie pe contur. DXF ferestre fixe. DMF ferestre cu deschidere manuala. DEF ferestre actionate electric.

Familie produse  Tunele de luminat Fakro

Tubul flexibil este confectionat din poliester metalizat si reflectorizant, sunt intarite cu un arc metalic spiralat ce reprezinta solutia ideala pentru distante scurte si cu obstacole. Lungimea standard a tubului este de 210 cm. Lungimea maxima admisa este de 4 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 350 mm si 6 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 550 mm.
Tubul rigid este fabricat din aluminiu, acoperit cu un strat reflectorizant pe baza de argint, ce asigura un randament al transferului de lumina de pana la 98%. Lungimea standard a tubului este de 210 cm (pentru tubul cu diametrul de 550 mm, lungimea standard este de 180cm). Lungimea maxima admisa este de 12 m.
In cazul acoperisurilor tip terasa, pentru fiecare tunel de lumina este necesar kitul de instalare termoizolat SFP impreuna cu rama de etansare SLP. Gama larga de accesorii suplimentare. Unghiul de instalare: 15-60° (in cazul utilizarii SFP/SLP, unghiul de instalare: 0-15°).


Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Cuvinte cheie:  fakro  kronlux  targ  targul  budma  polonia  2019  premiu  prestigios  acanthus  aureus  porznan  fereastra  fereste  mansarda  tunel  lumina  scara  scari  acces  pod  acoperis  terasa  rulou  jaluzea  parasolar