Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen

Vedeta standului Fakro a fost fereastra DXW pentru acoperis terasa

Targul BAU s-a desfasurat in perioada 14-19 Ianuarie 2019, la München si este cunoscut drept cel mai important targ international dedicat sferei constructiilor ce promoveaza idei arhitecturale, materiale si sisteme de constructii.

Participarea la Targul BAU a marcat pentru Fakro un inceput de an foarte bun, gratie succesului inregistrat in urma numarului mare de vizitatori atrasi de produsele si solutiile inovatoare prezentate.

Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen

Targul BAU de anul acesta a stabilit un nou record de vizitatori, intr-un numar impresionant de 250.000, dar si un numar de 2.250 de participanti veniti din 45 de tari printre care s-a numarat si Grupul Fakro.

Mai bine de un sfert din vizitatorii targului a fost compus din arhitecti, ingineri si proiectanti, fapt ce a facut ca standul Fakro sa fie vizitat de un numar considerabil de profesionisti din sfera constructiilor, printre care s-a numarat si onorabila vizita a membrilor prestigioasei retele de arhitecti Heinze din Germania.

Paul Leitgeber, directorul Fakro Germania, si-a exprimat satisfactia in urma participarii sale la targ, declarand: "Reusim sa dam nastere unor noi legaturi redutabile atat cu profesionistii din sfera constructiilor cat si cu clientii interesati de noile produse Fakro prezentate, dar si cele deja recunoscute pe piata. Este extrem de importanta participarea la evenimente de acest tip, in special pentru o companie care se afla intr-un proces dinamic de extindere in Germania."

Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Spatiul generos pus la dispozitia companiei Fakro, ce a masurat 143 mp, a facilitat prezentarea unei mari diversitati de produse, de la ferestre de mansarda sau ferestre pentru acoperis terasa pana la scari de acces la pod si a incurajat buna interrelationare cu vizitatorii.

Vedeta standului Fakro a fost fereastra DXW pentru acoperis terasa, castigatoarea prestigiosului Concurs de Design din Germania 2019. Pe langa design-ul deosebit, DXW ofera si o rezistenta excelenta (este o fereastra pe care poti pasi in siguranta sau chiar te poti plimba cu bicicleta!) conferita de geamul de siguranta si stratul antiderapant aplicat pe suprafata exterioara.

De o atentie deosebita au avut parte si ferestrele D_F varianta ColourLine ce ofera posibilitatea finisarii in orice culoare dintr-o gama de 200 de variante din paleta RAL Classic. Cea mai noua inovatie Fakro a expozitiei a fost fereastra pentru acoperis terasa tip Z, ce este protejata la exterior de o sticla securizata fixata pe un cadru inclinat la 2 grade. Acest model poate fi comandat si in varianta echipata cu rulourile exterioare AMZ/Z Z-Wave.

Expozitia nu putea fi lipsita de scarile pentru acces la pod, unde s-a remarcat modelul LMP, ce permite accesul la spatiul din mansarda chiar si in cele mai inalte camere, ce masoara intre 300 cm si 366 cm. Acest model este perfect pentru cladirile istorice cu incaperi inalte din stiluri romantice, renascentiste sau baroc, dar si pentru cele contemporane.

Din cadrul prezentarilor au facut parte si solutiile tehnologice avansate smartHome in care produsele Fakro pot fi controlate prin sistemul inteligent al casei cu ajutorul unei telecomenzi sau smartphone.

Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Fakro la Targul BAU 2019 din Munchen
Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip F cu geam inovator Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip C cu cupola Ferestre Fakro pentru acoperis terasa tip G cu modul de sticla suplimentar Ferestre Fakro de acces pe acoperis terasa
 
Ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa
8 produse

Ferestrele pentru acoperis tip terasa aduc lumina naturala in interiorul cladirii, dau posibilitatea de aerisire a incaperii si asigura o izolare termica excelenta. Ferestre disponibile in versiunea cu actionare electrica, cu deschidere manuala sau fixe. Ferestre cu tamplarie din PVC alb, cu insertie de polistiren in camerele de termoizolare. Unghiul de instalare: intre 0° si 15°. DXC, DMC, DEC ferestre pentru acoperis tip terasa, cu cupola din policarbonat (transparent - C sau mat - M) rezistent la deteriorari mecanice si raze UV. DXC-C, DXC-M ferestre fixe. DMC-C, DMC-M ferestre cu deschidere manuala. DEC-C, DEC-M ferestre actionate electric. Plasarea motorului in cercevea ii ofera protectie in cazul aparitiei condensului, crescand semnificativ durabilitatea dispozitivului. DXF, DMF, DEF Ferestre pentru acoperis tip terasa, fara cupola, cu geam termopan dublucameral si profile negre de protectie pe contur. DXF ferestre fixe. DMF ferestre cu deschidere manuala. DEF ferestre actionate electric.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tunel de lumina Fakro cu tub rigid Tunel de lumina Fakro cu tub flexibil
 
Tunele de luminat Fakro
2 produse

Tubul flexibil este confectionat din poliester metalizat si reflectorizant, sunt intarite cu un arc metalic spiralat ce reprezinta solutia ideala pentru distante scurte si cu obstacole. Lungimea standard a tubului este de 210 cm. Lungimea maxima admisa este de 4 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 350 mm si 6 m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 550 mm.
Tubul rigid este fabricat din aluminiu, acoperit cu un strat reflectorizant pe baza de argint, ce asigura un randament al transferului de lumina de pana la 98%. Lungimea standard a tubului este de 210 cm (pentru tubul cu diametrul de 550 mm, lungimea standard este de 180cm). Lungimea maxima admisa este de 12 m.
In cazul acoperisurilor tip terasa, pentru fiecare tunel de lumina este necesar kitul de instalare termoizolat SFP impreuna cu rama de etansare SLP. Gama larga de accesorii suplimentare. Unghiul de instalare: 15-60° (in cazul utilizarii SFP/SLP, unghiul de instalare: 0-15°).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF
 
Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF

Fakro asigura armonia cu designul interior, avand o oferta bogata de modele si culori pentru accesoriile interioare. Accesoriile permit reglarea directiei si a intensitatii luminii ce patrunde in incapere. Datorita lor se poate obtine o umbrire totala, chiar si in zilele insorite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ
 
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ

Accesoriile exterioare reprezinta o solutie optima pentru protectia impotriva caldurii excesive din zilele insorite de vara. Aceste rulouri absorb caldura solara inainte ca aceasta sa ajunga la geam si o elimina tot in exterior datorita instalarii lor deasupra ferestrei, la o distanta potrivita de geam, si datorita latimii mai mari a materialului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Fakro, marele castigator al Concursului pentru Design, Germania 2019
Fakro, marele castigator al Concursului pentru Design, Germania 2019
Ferestrele pentru acoperis terasa DXW premiate pentru design-ul deosebit
Fakro, marele castigator al Concursului pentru Design, Germania 2019
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...