Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei

Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda

N-am crezut niciodata ca vor veni aceste vremuri, dar iata ca au venit! Grindina care sparge tot ce gaseste in cale! Un prilej nefericit care ne demonstreaza dimensiunea garantiei pe viata data de FAKRO.

Schimbarile climatice din toata lumea au condus la cresterea intensitatii fenomenelor extreme in ultimele luni. Grindina cazuta in Romania a avut efecte devastatoare, lasand in urma ei sute de case, masini si gospodarii distruse.

Mansarda unei locuinte ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici exteriori, cu atat mai mult suprafata geamului ferestrei de mansarda. Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda. Intrucat acesta reprezinta in jur de 90% din suprafata totala a ferestrei, prin securizarea lui poate forma un adevarat scut impotriva grindinei si, de ce nu, un scut pentru siguranta noastra.

Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei
Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei

Pentru noi grindina reprezinta mai degraba o provocare, o modalitate prin care confirmam rezistenta si calitatea produselor noastre in fata celor mai dure teste ale naturii.

Suntem SIGURI de calitatea produselor noastre de aceea oferim GARANTIE PE VIATA pentru rezistenta sticlei la grindina pentru toate ferestrele de mansarda FAKRO. Aceasta se traduce prin rezistenta, durabilitate, functionare fara probleme in conditii climatice extreme, dar si cel mai important, siguranta maxima a locuitorilor mansardei.

In aceasta perioada nu au fost inregistrate distrugeri ale ferestrelor de mansarda FAKRO cauzate de grindina, fapt confirmat de lipsa solicitarilor tehnice in acest sens.

Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...