proidea.ro catalog online de informatii produse

Ferestrele FAKRO - Scut impotriva grindinei


2019. iunie 10.

Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda

N-am crezut niciodata ca vor veni aceste vremuri, dar iata ca au venit! Grindina care sparge tot ce gaseste in cale! Un prilej nefericit care ne demonstreaza dimensiunea garantiei pe viata data de FAKRO.

Schimbarile climatice din toata lumea au condus la cresterea intensitatii fenomenelor extreme in ultimele luni. Grindina cazuta in Romania a avut efecte devastatoare, lasand in urma ei sute de case, masini si gospodarii distruse.

Mansarda unei locuinte ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici exteriori, cu atat mai mult suprafata geamului ferestrei de mansarda. Geamul este un element esential in alegerea ferestrelor de mansarda. Intrucat acesta reprezinta in jur de 90% din suprafata totala a ferestrei, prin securizarea lui poate forma un adevarat scut impotriva grindinei si, de ce nu, un scut pentru siguranta noastra.Pentru noi grindina reprezinta mai degraba o provocare, o modalitate prin care confirmam rezistenta si calitatea produselor noastre in fata celor mai dure teste ale naturii.

Suntem SIGURI de calitatea produselor noastre de aceea oferim GARANTIE PE VIATA pentru rezistenta sticlei la grindina pentru toate ferestrele de mansarda FAKRO. Aceasta se traduce prin rezistenta, durabilitate, functionare fara probleme in conditii climatice extreme, dar si cel mai important, siguranta maxima a locuitorilor mansardei.

In aceasta perioada nu au fost inregistrate distrugeri ale ferestrelor de mansarda FAKRO cauzate de grindina, fapt confirmat de lipsa solicitarilor tehnice in acest sens.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda FAKRO, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  fereastra  ferestre  mansarda  scut  impotriva  grindinei  garantie  viata