FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii

FAKRO isi continua misiunea de a oferi oricarui om din lume bucuria de a trai in casa de vis

FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii

500 de invitati din peste 30 de tari din toate colturile lumii, parteneri de afaceri, arhitecti, jurnalisti, speakeri inspirati, activitati tematice incitante, prezentari de produse inovatoare dar si produse surpriza - toate acestea la Gala de aniversare a 25 de ani de FAKRO!

FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii

Jubileul “FAKRO 25 de ani de inovatii” include multe evenimente ce vor fi organizate pe tot parcursul anului 2016. Dar evenimentele “cap de afis” sunt cele doua care au deschis acest “an de foc”:

  • Conferinta “FAKRO - 25 de ani de inovatii” ce a avut loc in perioada 22-24 ianuarie 2016 la hotelul Warszawianka din Jachranka
  • Gala FAKRO ce a incununat inaugurarea jubileului.

O mare diversitate de activitati a fost pregatita pentru invitatii de pretutindeni dar cele mai populare s-au aratat a fi discursurile oferite de expertii in domeniu.

Presedintele si actionarul FAKRO - dl. Ryszard Florek a prezentat strategia de dezvoltare a companiei: „telul nostru, pe care planuim sa il atingem pana in anul 2020, este cresterea cotei de piata globale” - a explicat domnia sa.

Expozitia organizata in incinta complexului a demonstrat, pentru a nu stiu cata oara, ca FAKRO isi continua misiunea de a oferi oricarui om din lume bucuria de a trai in casa de vis. Si cum altfel poate sa o faca? Prin extinderea gamei de produse! In 2016, oferta FAKRO se imbogateste cu multe solutii noi pentru ferestre de mansarda, ferestre pentru acoperis tip terasa, scari de mansarda, dar si cu produse surpriza: gama noua de ferestre verticale din lemn cu profile de aluminiu.

FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii
FAKRO sarbatoreste 25 de ani de inovatii

Un moment stralucitor l-a reprezentat Gala si “covorul verde FAKRO” unde invitatii au fost recompensati cu un spectacol de lumini si acrobatie dar si cu mult ravnitele statuete “Partener al aniversarii nr. 25 FAKRO” oferite ca semn de multumire, apreciere si incredere.

Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...