Sistemele de fatada ventilata marca ETEM SYSTEMS

ETEM SYSTEMS a castigat "Premiul Verde" in Bulgaria

Nu va lasati surprinsi de temperaturile scazute. In perioada rece va recomandam sa va asigurati constructia cu ultima tehnologie in materie de fatada ventilata furnizata de catre ETEM SYSTEMS.

Pana in urma cu 5 ani fatada ventilata era incadrata doar in segmentul de constructii tip hale sau cladiri office. Insa, in ultimii ani, acest sistem a devenit din ce in ce mai cunoscut si este apreciat pentru facilitatile sale.

Solicitarile au crescut semnificativ nu doar pe industria comerciala cat mai mult pe segmentul locuintelor colective de tip rezidential.
Care sunt beneficiile aplicarii de VFS (Ventilated Façade System) din Aluminiu?
  • adauga fatadei rezistenta la apa
  • prin crearea compartimentului suplimentar intre structura si perete se asigura izolatia fonica
  • crearea unei cavitati pentru patrunderea aerului ce garanteaza peretelui ventilatie si protectie
  • economisirea energiei - reduce pierderea energiei si costurile de consum, iar confortul mediului va creste semnificativ
  • anti-coroziv - garanteaza o performanta pe termen lung
  • anti-incediu - Aluminiul nu arde, ca urmare, nu emana substante nocive
  • design flexibil - arhitectii pot opta dintr-o multitudine de materiale si culori pentru un proiect deosebit cu personalitate autentica.
Modalitatea de montaj
Materialele pentru structura sunt compuse din aliaj de Aluminiu si sunt foarte usor de lucrat cu ele.

De altfel, un executant ce nu a folosit un astfel de sistem vreodata, le poate monta cu usurinta. Un sistem complet este format din: profile T, profile L, console, pad-uri.

Acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni si lungimi in functie de materialul utilizat pe structura: piatra, fibrocement, Etalbond sau HPL, paneluri fotovoltaice, samd.

Produsele si specificatiile fiecarui sistem:

  VARIO 97
Dedicat materialelor din: HPL, fibrociment, Etalbond, ceramica.
Optiuni de prindere: lipire, agatare, pini, cleme.

  BRAVO 97
Dedicat: placilor din metal cu sistem de agatare.
Optiuni de prindere: cleme de tip hangers.

  FORTE
Dedicat materialelor din: piatra.
Optiuni de prindere: cleme, pini.

ETEM sustine dezvoltarea sustenabila imbinand latura economica cu cea sociala, dar nu in ultimul rand protejeaza mediul inconjurator, fapt pentru care anul acesta ETEM SYSTEMS a castigat "Premiul Verde" in Bulgaria.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre fatadele ventilate ETEM, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de fixare fatada ventilata E97 Bravo Sistem de fixare fatada ventilata E97 Vario Sistem de fixare fatada ventilata E97 Forte
 
Sisteme de fixare pentru fatade ventilate E97 - Vario, Bravo, Forte
3 produse

Sistemele de fixare pentru fatade ventilate E97 cuprind sistemele de fixare fatada ventilata E97 Bravo, E97 Vario si E97 Forte.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa compozita etalbond® PE si FR pentru fatada
 
Placa compozita etalbond® PE si FR pentru fatada

Datorita flexibilitatii, produsul etalbond® poate capata forme complexe prin tehnici simple de prelucrare. Aceasta procedura - tehnica de frezare cu avans manual + faltuire – permite elaborarea unor produse cu forme si dimensiuni variate. Dupa ce materialul a fost frezat (pe una din fete), materialul poate fi indoit manual obtinand o margine exact definita in lungul frezarii. Dimensiuni: grosimea intre 3-6mm; latimea intre 1000mm-2000mm; lungimea maxima 13000mm. Suprafata produsului etalbond® este disponibila in variante de acoperiri de inalta calitate cum ar fi poliesteri cu durabilitate foarte ridicata, difluorura de poliviniliden in 2, 3 sau 4 straturi sau fluoropolimerul Lumiflon.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...