Solutii pentru o arhivare eficienta de la Dexion Storage Solutions

Sysco, Compactus XTR/XT/Dynamic/Dynamic Pro/Double Decker, Bruynzeel Library/Museum

Eficienta si accesibilitate
In ceea ce priveste solutiile noastre pentru arhivare, veti decoperi ca utilizarea eficienta a spatiului si accesibilitatea sunt strans legate. Cu ajutorul solutiilor noastre veti putea sa utilizati fiecare centimetru cub - fie ca arhiva se afla la subsol, la ultimul etaj sau intr-un depozit situat la distanta. Flexibile, confortabile, eficiente in ceea ce priveste costurile, accesibile si de incredere pentru anii care vor urma, produsele noastre respecta toate standardele majore internationale de calitate si siguranta.

Sysco: Rafturi modulare
Un bun exemplu pentru o arhivare flexibila este sistemul Sysco®. Acest sistem modular este disponibil in diferite dimensiuni pentru a se integra cu usurinta in orice spatiu pentru arhivare, chiar si in jurul stalpilor de rezistenta, al conductelor de aerisire sau al altor obiecte. Sistemul asigura o solutie economica de arhivare care va fi utilizata frecvent, de mai multi utilizatori. Toate informatiile de care aveti nevoie sunt accesibile in mod direct, indiferent de sistemul de arhivare folosit, Sysco® poate fi adaptat in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

Stalpii de sustinere sunt disponibili in variante simple inchise, incastrate inchise, multi dintre acestia fiind echipati cu orificii pentru a permite aerisirea si implicit, conservarea optima a documentelor dumneavoastra. In plus, si usile culisante ajuta la protejarea continutului sistemului. Procesul unic de acoperire al sistemului Sysco® garanteaza o acoperire de 100% a otelului, pentru o finisare perfecta. Mai mult, intregul sistem poate fi transformat intr-un sistem mobil, in cazul in care este necesar un spatiu suplimentar de depozitare.

Compactus
Compactus®: capacitate de depozitare
Atunci cand este utilizat sistemul Compactus®, un culoar este creat doar atunci cand acesta este necesar, permitand o capacitate de depozitare de pana la 200%.

Operarea sistemului Compactus®: securitate si durabilitate
Cu ajutorul sinelor solide din otel laminat la cald, sistemul mobil este operat fara efort. Alcatuirea durabila si de inalta calitate a sistemului se adapteaza la capacitatea sa de depozitare, asigurand o operare usoara. Functiile pentru securitate pot include blocarea culoarelor, sisteme anti-inclinare si mecanisme terminale de oprire.

Compactus XTR - rafturi pentru arhive
Compactus® XTR: utilizare eficienta a spatiului
Un spatiu imens de depozitare fara praf este creat datorita designului ergonomic al sistemului Compactus®. In functie de necesitatile dumneavoastra de arhivare si depozitare, vom dezvolta solutia perfecta. Sistemul poate fi adaptat pentru orice tip de constructie si poate fi amplasat in jurul obstacolelor specifice unei cladiri, cum ar fi stalpii de rezistenta sau conductele de aerisire. Sistemul de actionare asigura operarea fara efort a intregului sistem, indiferent de continut sau de numarul de stelaje.

Compactus® XTR: securitate
Securitatea materialelor depozitate este foarte importanta. Numeroase sisteme de blocare cum ar fi cuplarea baza-la-baza, manivela si usile culisante ajuta la protejarea continutului unitatilor mobile impotriva accesului neautorizat. Oferim o gama variata de optiuni pentru finisare eficiente din punctul de vedere al costurilor, inclusiv carcasele pentru lanturi. Panourile frontale optionale pot fi finisate cu otel sau pot fi monoforme. Acest sistem de arhivare contemporan a fost proiectat gandindu-ne la viitor si poate fi modernizat, transformandu-se intr-un sistem Compactus® Dynamic Pro XTR.

Compactus XT - Rafturi pentru birouri
Solutia Compactus XT indeplineste eficient si elegant cerintele unui mediu office dinamic, si a fost creata prin utilizarea unor procese de productie care respecta mediul inconjurator. Este o solutie care economiseste spatiul, cu un design si o finisare in concordanta cu gusturile dumneavoastra personale si cu identitatea corporatiei. Bruynzeel garanteaza pentru inalta calitate a produselor sale. Aceasta calitate se datoreaza designului elegant si mereu in tendinte, constructiei ergonomice si sigure, si durabilitatii extreme.

Compactus® XT: depozitare securizata
Sistemul de inchidere centralizata si usile culisante asigura depozitarea in siguranta a informatiilor confidentiale si nu permit accesul neautorizat.

Compactus® XT: spatiu suplimentar
Utilizati sistemul Compactus® XT pentru a crea un spatiu suplimentar de depozitare sau mai multe puncte de lucru. Accesul din ambele parti ofera un grad inalt de accesibilitate, ideal pentru depozitarea in comun sau pentru utilizarea in birouri deschise. Utilizati versiunea mai joasa pentru a spori ideea de spatiu deschis. Usurinta in utilizare este asigurata cu ajutorul manivelei si a convenabilei rampe pentru carucioare.

Compactus Dynamic - Comoditate la pret competitive

Compactus® Dynamic: simplitate
Simplitatea controlului electronic care actioneaza sistemul Compactus® Dynamic asigura comoditate la un pret comparabil cu cel al sistemelor operate cu ajutorul unei manivele. Un panou tactil clar si usor de utilizat va asigura accesul rapid, chiar daca aveti mainile ocupate. Sistemul reprezinta o combinatie intre un grad inalt de securitate si usurinta de utilizare. In acest sistem puteti regasi cele mai importante cerinte zilnice pentru o arhiva.

Compactus® Dynamic: securitate
Securitatea utilizatorului este asigurata de Sistemul De Monitorizare Electric Motor (MCMS) si de celulele fotoelectrice. Aceste caracteristici opresc unitatile mobile in cazul in care un utilizator incearca sa miste sistemul in timp ce alta persoana inca se afla inauntru.
Compactus Dynamic Pro - Confort de neegalat

Compactus® Dynamic Pro: confort
Operarea cu ajutorul functiei "one touch" (o singura atingere) a panoului tactil asigura o usurinta de neegalat in actionarea Sistemului Compactus® Dynamic Pro - chiar si daca aveti mainile ocupate. O singura atingere este suficienta pentru a oferi un acces usor. Compactus® Dynamic Pro se deplaseaza cu o viteza constanta, indiferent de greutatea incarcaturii sau de lungimea sa. Miscarea este lipsita de vibratii, datorita sistemului de pornire si de oprire usoara, asigurand astfel imobilitatea documentelor in timpul operarii sistemului.

Compactus® Dynamic Pro: securitate
Securitatea utilizatorului este asigurata in conformitate cu reglementarile CE, prin utilizarea Sistemului De Monitorizare Electric Motor (MCMS), a fotocelulelor si a senzorilor de miscare. Panoul de control, care poate fi usor programat cu ajutorul calculatorului, poate fi dotat cu coduri de securitate care pot fi distribuite si redistribuite. Sistemul permite accesul mai multor utilizatori, in timp ce asigura un grad ridicat de confidentialitate si securitate pentru utilizatori.

Bruynzeel Library - Solutii pentru biblioteci
O biblioteca este un mediu dinamic. Ea trebuie sa ofere libertatea de a te relaxa si de a intalni oameni, optiunea de a descoperi ceva nou si de a-ti promova dezvoltarea personala. Daca aveti nevoie sa utilizati spatiul in modul cel mai eficient mod exista numeroase avantaje pentru a alege rafturile pentru biblioteci de la Bruynzeel. Putem oferi dimensiuni variate, pentru a ne asigura ca se poate proiecta o solutie optima pentru orice camera, in orice scop. O gama larga de tipuri de coloane, finisari ale panourilor si culori ofera posibilitati care pot fi personalizate pentru orice buget. Rafturile pot avea finisaj cu sticla, otel sau lemn, in culori care sa se asorteze cu interiorul.

Bruynzeel Museum - Solutii pentru muzee
Alegerea sistemului de depozitare potrivit presupune ca organizarea camerei precum si dimensiunile si pozitionarea culoarelor sa fie configurate astfel incat obiectele sa fie depozitate cat mai compact posibil, ramanand in acelasi timp accesibile individual si fiind protejate de mizerie, praf si daune datorate vibratiilor. Indiferent daca aveti in colectie obiecte de arta, tapiterii, ceramica, mobila, instrumente, bijuterii, haine sau artefacte ale istoriei naturale, Bruynzeel le va depozita.

Compactus Double Decker - Cautare simpla si sigura
Compactus® Double Decker ofera cea mai eficienta utilizare a spatiului pentru incaperi inalte. Acest concept inovator are toate avantajele unui sistem Compactus® Dynamic Pro oferind in acelasi timp si o utilizare eficienta, de ultima generatie a spatiului. Operarea simpla, printr-o singura atingere, a panoului tactil asigura actionarea sigura si eficienta a ambelor niveluri. Miscarea este lipsita de vibratii datorita mecanismelor de pornire si oprire usoara, acest fapt asigurand imobilitatea documentelor in momentul operarii sistemului. Rafturile se deplaseaza cu o viteza constanta, indiferent de incarcatura lor. Grilajele din otel asigura o buna vizibilitate a nivelului inferior. Pentru a obtine o si mai buna orientare, sistemul poate fi dotat cu un mecanism automat de iluminare, pentru a putea recupera dosarul necesar atunci cand aveti nevoie de el.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de arhivare si depozitare Bruynzeel, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sisteme de arhivare si depozitare Bruynzeel
 
Sisteme de arhivare si depozitare Bruynzeel

Solutiile Bruynzeel pentru arhivare combina utilizarea eficienta a spatiului cu accesibilitatea. Cu ajutorul solutiilor Bruynzeel se poate utiliza fiecare centimetru cub – fie ca arhiva se afla la subsol, la ultimul etaj sau intr-un depozit situat la distanta. Flexibile, confortabile, eficiente in ceea ce priveste costurile, accesibile si de incredere, produsele Dexion respecta toate standardele majore internationale de calitate si siguranta. Solutiile Bruynzeel includ: Sysco - rafturi modulare; Compactus - rafturi pentru arhive XTR, XT, Dynamic, Dynamic Pro, Double Decker; Bruynzeel Museum - solutii pentru muzee; Bruynzeel Library - solutii pentru biblioteci.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...