proidea.ro catalog online de informatii produse

Centralele si sistemele de ventilatie marca Blauberg


2019. martie 04.

Ventilatoare de uz casnic, recuperatoare de caldura, ventilatoare industriale si sisteme de ventilatie proiectate individualIn acest an JULIEN STILE va prezenta la Romtherm ventilatoarele, centralele si sistemele de ventilatie marca Blauberg. Grupul Blauberg ofera o gama larga de produse de inalta tehnologie fabricate cu materiale certificate, incepand cu ventilatoarele de uz casnic, incluzand accesorii pentru ventilarea unei singure camere, cu recuperare de caldura si ventilatoare industriale pana la unitati si sisteme de ventilatie proiectate individual.

Blauberg se alatura liderilor de ventilatie si isi largeste reteaua reprezentantilor din intreaga lume, avand ca scop schimbarea asteptarilor ca partener de incredere si furnizor de produse de ventilatie de calitate germana.

Compania pune intotdeauna confortul si siguranta clientilor pe primul loc, chiar si atunci cand se imping limitele tehnologiei. Abordarea Blauberg prevede si luarea in considerare a altor factori importanti, cum ar fi protectia mediului. De aceea, o mare parte din eforturile depuse se indreapta catre dezvoltarea unor solutii inovatoare de tehnologie eficienta din punct de vedere energetic pentru a asigura o utilizare cat mai rationala a resurselor naturale si pentru a reduce emisiile de carbon.

Grupul Blauberg dezvolta tehnologia de ventilatie care respecta standardele europene si internationale si cerintele specifice eficientei, fiabilitatii si sigurantei. Imbunatatirea continua a intregului flux de productie, asigurarea stricta a calitatii produselor la fiecare etapa de productie, implementarea activa a tehnologiilor inovatoare si imbunatatirea consecventa a atractivitatii produselor sunt elementele cheie ale strategiei grupului de a castiga recunoasterea internationala si de a face marcile Blauberg Group de o calitate fara compromisuri.


Va invitam sa vizitati standul nostru in perioada 14-17 martie 2019, la "Romexpo - Romtherm" (Bucuresti), expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, in pavilionul B2, standul 335.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre centralele si sistemele de ventilatie marca Blauberg, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei JULIEN STILE Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-012387 sector 1, Bucuresti, sos. Chitilei nr.181
Telefon: +40 21 668 7200
Telefon: +40 31 808 5000
Telefon: +40 31 808 6000
Fax: +40 21 668 0770
E-mail:
Web: www.julienexpert.ro
Departament vanzari
   
   
   
   
   
   
Compania JULIEN STILE Srl activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 avand ca obiect de activitate importul si distributia de sisteme de ventilatie si echipamente electrice. Gama de produse oferite include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala: tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice, dar si mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian. De asemenea, compania le ofera clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc. precum si diverse modele de interfon/ videointerfon si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica.
Din 2014, toate produsele din portofoliu se distribuie sub brandul propriu JULIEN EXPERT.
Denumiri marca: VENTS, THERMOVAL, Britop, Lamkur, Skoff
Cuvinte cheie:  julien  stile  expert  blauberg  targ  romtherm  expo  romexpo  2019  centrala  centrale  sistem  sisteme  ventilatie  casnica  rezidentiala  industriala  recuperator  caldura