Solutii inovatoare pentru serviciile medicale si sociale prezentate de ASSA ABLOY Romania

Solutii pentru spitale - Siguranta in domeniul medical

ASSA ABLOY Romania va participa ca si Partener la Conferinta Building Health ce va avea loc la Hotel Hilton, Bucuresti, in perioada 19-20 octombrie 2016.

Mihaela Vasile, Director Vanzari, ASSA ABLOY Romania, Speaker si Professional Partner 2016
assa_abloy_mihaela_vasile

"Prin participarea la forum, ASSA ABLOY Romania isi propune sa vina mai aproape de factorii de influenta din domeniu si sa le faca acestora cunoscute solutiile inovative pe care compania noastra le-a dezvoltat special pentru acest segment" - Mihaela Vasile, Director Vanzari, ASSA ABLOY Romania, Speaker si partener profesional 2016.

"Avand operatiuni proprii in peste 70 de tari, 46.000 de angajati la nivel mondial si cifra de afaceri in 2015 de peste 7 miliarde de EUR, ASSA ABLOY este lider in domeniul solutiilor de control acces si securitate din intreaga lume. Solutiile ASSA ABLOY de deschidere a usilor pentru domeniul medical includ incuietori, control acces si usi de diferite tipuri ce satisfac orice nevoie de securitate pentru asistenta medicala - de la volume mari de oameni care trec prin intrarea principala pana la mediul septic necesar in blocul operator. Pentru fiecare zona dintr-un spital sau farmacie, oriunde se inregistreaza un tranzit (de persoane sau produse) care trebuie controlat si monitorizat, ASSA ABLOY are o solutie specifica. Va asteptam sa le descoperiti la urmatoarea editie a Forumului International "Building Health", unde va vom intampina cu materiale de informare completa si specialisti pregatiti sa raspunda intrebarilor si nevoilor dumneavoastra."

ASSA ABLOY ofera o gama completa de produse pentru deschiderea usilor, solutii si servicii pentru institutii, spitale, cladiri comerciale si piete rezidentiale, respectiv pentru control acces: de la sisteme master key la sisteme de control access electronic complete, inclusiv solutii pentru extinderea/modernizarea sistemelor existente. Avand cea mai larga baza de produse deja instalate, mare parte din vanzari merge in zona de aftermarket, pe pietele de inlocuire.

Catalogul ASSA ABLOY - Siguranta poate salva vieti
assa_abloy_catalogul_siguranta_poate_salva_vieti
Catalogul Siguranta poate salva vieti de la ASSA ABLOY

Odata cu punerea la dispozitie a gamei variate de solutii pentru control-acces, cladirile cu specific medical pot determina nivelul de siguranta pe care il necesita pentru fiecare deschidere in parte. Fie ca imbina carduri de acces multiple, actualizeaza reteaua si infrastructura retelei de securitate deja existente, integreaza componente discrete sau aduce un plus-valoare factorului de decizie, tehnologia moderna creeaza un spectru mult mai variat de produse. Aceasta permite selectarea produselor potrivite, cu gradul de securitate optim si incadrarea in bugetul stabilit.

O parte din provocarile pentru securitate dintr-un spital pot fi rezumate de starea usilor:

  • Descuiate pentru a permite evacuarea in siguranta a oamenilor in situatii de urgenta/panica
  • Incuiate pentru protectie impotriva accesului vandalismului, furtului si accesului neautorizat.

Spitalul, ca orice unitate deschisa publicului, este deosebit de vulnerabil la vandalism, furt de bunuri personale, medicamente sau alte bunuri materiale. In plus, starea pacientilor si gradul mare de ocupare al personalului din spitale incurajeaza actele rau intentionate. Avand in vedere ca spitalul prin definitie este deschis publicului, el trebuie sa asigure cai pentru circulatie libera dar, de asemenea, trebuie sa limiteze accesul la zonele mai "sensibile": depozite de medicamente, instalatii tehnice, zone de carantina, etc. De aceea, sistemele de control acces trebuie adaptate pentru nivelul de siguranta/securitate necesar pentru fiecare usa/punct de acces si optimizate pentru incadrarea in bugetul stabilit.

Produse mentionate in articol

Incuietoare digitala Yale YDG313 Incuietoare digitala aplicata marca Yale (fara cheie) Manere si broaste PVC ASSA ABLOY Incuietoare inteligenta ENTR™
 
Incuietori, manere, broaste Yale si ASSA ABLOY
6 produse

Solutii de securitate, gama de incuietori pentru diverse aplicatii si tipuri de cladiri. Feronerie, sistemele destinate ferestrelor, incuietorile pentru garaje, solutiile independente, produsele electronice si componentele.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Seifuri Yale rezistente la foc
 
Seifuri Yale rezistente la foc

Gama de seifuri marca Yale a fost construita pentru a rezista la temperatura si umiditate extreme, asigurand ca documentele si bunurile sunt in siguranta. Toate seifurile Yale sunt testate atat in laboratoarele interne, cat si la institute de testare independente externe, pentru rezistenta la temperatura si umiditate extrema. Rezistenta la foc este testata intr-un cuptor unde seiful este adus la o temperatura de 927 de grade, ce simuleaza temperatura unui incendiu. Seifurile sunt realizate folosind cele mai recente tehnologii in izolarea incendiului, ce permit o protectie excelenta si permite mai mult spatiu pentru obiecte de valoare in interior datorita peretelui subtire.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dispozitive antipanica pentru usi ASSA ABLOY
 
Dispozitive antipanica pentru usi ASSA ABLOY

Gama completa de produse incluzand bare antipanica, cilindri de siguranta, incuietori, manere cu buton, amortizori hidraulici, solutii de control acces cu cilindri electronici si usi blindate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chei patentate MUL-T-LOCK INTERACTIVE+
 
Chei patentate MUL-T-LOCK INTERACTIVE+

Mecanism unic ce are la baza pini telescopici, poate fi utilizat atat pentru securizare la interior cat si la exterior fiind rezistent la umiditate si variatii de temperatura. Cilindrul are in componenta 2 tipuri de pini telescopici: interni si externi. Pentru rotirea cilindrului e necesara alinierea simultana a pinilor interni si externi. Protectie antigaurire prin insertie de otel in corpul cilindrului. Rezistenta manipulare cu speraclu, anti-bumping asigurata prin designul special al pinilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama ABLOY PROTEC² de cilindri, lacate, broaste, incuietori Control acces dublu securizat ABLOY® PROTEC² CLIQ
 
Tehnologie ABLOY PROTEC² pentru solutiile de inalta securitate
2 produse

Gama completa de produse ABLOY PROTEC²: cilindri - standarde: DIN/ Scandinav/ ANSI, lacate - certificate pe toate gradele de securitate, incuietori pentru dulapuri, depozit pentru chei, broaste electromecanice, produse si accesorii - personalizate, CLIQ Remo.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Solutii pentru controlul cailor de evacuare effeff
 
Solutii pentru controlul cailor de evacuare effeff

effeff ofera o gama variata de elementele de inchidere electromecanice pentru caile de evacuare. Aceste elemente functioneaza conform principiului deblocat nealimentat (fail safe). In cazul unei deschiderii de urgenta sau intreruperi alimentarii cu energie electrica, usa este deblocata imediat. Sunt disponibile produse atat pentru montaj ingropat (din motive de design sau securitate) cat si pentru montaj aplicat (situatie in care nu sunt efectuate modificari structurale ale usii sau tocului).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Incuietoare electronica SPY
 
Incuietoare electronica SPY

Mod de operare: on-line (wireless). Capacitate mare de stocare si protectie date. Viteza mare de transmitere date, compatibil cu device-uri mobile cu NFC posibilitate de integrare cu alte facilitati ale hotelului. Pana la 1500 de utilizatori si 1000 evenimente (deschideri si/0 incercari de deschidere).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Incuietori electrice ASSA ABLOY gama profil Euro
 
Incuietori electrice ASSA ABLOY gama profil Euro

Incuietorile electrice ABLOY sunt proiectate ca si produse electrice, fara compromisuri ce se bazeaza pe incuietori mecanice. Incuietori electromecanice ABLOY Gama profil Euro cu incuietori cu motor sau incuietori cu solenoid.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de management al cheilor Traka21 Sisteme inteligente pentru managementul cheilor Traka Touch
 
Sistem de management al cheilor Traka
2 produse

Solutiile Traka pentru managementul cheilor sunt utilizate in diverse organizatii intr-o gama larga de sectoare de piata. Unele companii doresc sa gestioneze mai bine cheile lor din motive de securitate, altii doresc sa se asigure respectarea reglemetarilor pentru sanatate, siguranta si securitate la locul de munca. Multe organizatii reduc semnificativ costurile prin reducerea timpului de administrare sau imbunatatirea schimbului de tura cu cheile disponibile 24/7.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...