Cleartex Kft.

Cleartex Kft.

Stergator profesional Cleartex AluTrend® Maxi Standard Stergator profesional Cleartex AluTrend® Mini Standard Stergator profesional Cleartex AluTrend® Compact Standard
 
Sisteme de stergatoare profesionale Cleartex AluTrend® cu profile din aluminiu
3 produse

Stergatoarele profesionale cu profile din aluminiu, instalate la intrarile in cladiri, reprezinta cea mai eficienta modalitate de a proteja interiorul cladirilor de contaminarea externa. Stergatoarele pot fi personalizate si proiectate pentru a se potrivi cladirii si fluxului de trafic de la intrare, cu ajutorul utilizarii unei abordari zonale. Se pot realiza cu suprafete razuibile si absorbante, pentru trafic pietonal sau la cerere, combinatii ale acestora. In mod ideal, intrarea in cladire va fi impartita in trei zone diferite (zona exterioara, zona intermediara, zona interioara), pe baza principiului unei abordari zonale, cu instalarea diferitelor tipuri de stergatoare profesionale cu suprafete de mers diferite pentru a maximiza eficienta, oferind in acelasi timp intrarii, in ansamblu, un aspect elegant si estetic.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stergator profesional modular AluTileMat® Compact Stergator profesional modular AluTileMat® Mini
 
Stergatoare profesionale modulare Cleartex AluTileMat®
2 produse

Sistemul modular din aluminiu AluTileMat® ofera arhitectilor si proiectantilor o libertate nelimitata pentru a proiecta intrari unice, impresionante si uimitoare. O gama larga de insertii textile interioare pot fi integrate in module, oferind posibilitati infinite de variatie. Acestea sunt eficiente pentru a preveni ca mizeria externa, praful, noroiul, precipitatiile si alte organisme sa se lipeasca de talpile pantofilor sau de rotile scaunelor cu rotile, si sa se raspandeasca in intreaga cladire. O gama larga de insertii textile poate fi integrata in dimensiunile standard ale modulelor, care pot fi combinate intre ele, astfel incat numarul de variante este aproape infinit. Usor si rapid de instalat, transportat si depozitat pe paleti, stergatoarele modulare Cleartex combina eleganta, durabilitatea aluminiului si caracterul practic. In caz de deteriorare, repararea este simpla, trebuie inlocuit doar modulul deteriorat.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...