proidea.ro catalog online de informatii produse

Transpaletele electrice marca Yale proiectate pentru depozitele Sano Vita


2019. aprilie 10.

Transpaletele Yale asigura productivitate in cele trei depozite Sano Vita

Transpaletele electrice marca Yale proiectate pentru depozitele Sano Vita

Vectra Eurolift Service, dealerul stivuitoarelor Yale in Romania, pune la dispozitia clientilor sai atat o gama larga de echipamente cat si 25 de ani de experienta in acest domeniu. Solutiile de manipulare oferite de Yale sunt conturate pentru toate tipurile de aplicatii din industria alimentara, de la operatiunile de productie pana la produsul finit.

Beneficiarul solutiei Yale
Infiintata in 1995, compania Sano Vita este o afacere de familie, 100% romaneasca. Gama de produse Sano Vita acopera intregul spectru vegetarian si include fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. Misiunea acestei companii este aceea de a educa oamenii in a consuma alimente sanatoase si de a-i ajuta sa isi formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calitatii vietii.

Transpalete electrice pentru aplicatiile din depozitele Sano Vita
Pachetul propus de Vectra cuprinde trei transpalete electrice Yale model MS14 si o transpaleta electrica Yale MS12. Cea mai recenta achizitie a avut loc in luna Februarie a acestui an.

Transpaletele electrice cu catarg reprezinta o solutie accesibila din punctul de vedere al bugetului, care ajuta la valorificarea intregului spatiu de depozitare. Seria Yale MS cuprinde echipamente ce sunt usor de manevrat si au o constructie robusta.

Transpaletele electrice cu operator pedestru ce se afla in flota Sano Vita sunt destinate utilizarii in interior, pe culoare de lucru inguste.

Modelul MS12 este proiectat pentru folosire intensa, are o inaltime de ridicare de 4340 mm si o capacitate de ridicare de 1200 kg. Toate comenzile se afla in capul timonei mobile. Dotarile standard includ: indicator ore de functionare si baterie, control electric al tractiunii, frana electromagnetica pentru ambele sensuri de mers.

Cele trei transpalete electrice cu catarg si operator pedestru au capacitati de ridicare de 1400 kg pana la inaltimi de 4340 mm. Echipamentele de depozit sunt dotate cu baterii de 24V / 315Ah, cu sistem de umplere centralizat si redresoare cu decuplare automata HF de 24V / 50Ah.

Transpaletele electrice marca Yale proiectate pentru depozitele Sano Vita

Regim de lucru intens
Transpaletele Yale asigura productivitate in cele trei depozite Sano Vita: materii prime, productie si depozitarea produselor finite. La sediul central din judetul Valcea sunt receptionate in jur de 800 tone pe luna si sunt manipulati, in medie, 1200 paleti pe luna. Una dintre cerintele speciale de care s-a tinut cont in proiectarea solutiei Yale a fost regimul de lucru in doua schimburi.

Relatie comerciala de peste 13 ani
Reprezentantii Sano Vita au declarat ca un rol important in alegerea echipamentelor propuse de Vectra Eurolift Service l-a jucat colaborarea de peste 13 ani dintre cele doua companii. Acest parteneriat se bazeaza pe incredere reciproca, seriozitate si profesionalism.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre transpaletele electrice Yale - seria MS, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Vectra Eurolift Service Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013606 sector 1, Bucuresti, Soseaua Odai, nr. 409
Telefon: +40 31 425 4400
Fax: +40 31 425 4409
E-mail:
Web: www.vectra.ro
Cezar Margina
manager vanzari +40 74 451 3069
Marilena Rotaru
specialist marketing +40 74 901 8876
   
Infiintata in 1994, Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru Romania al marcii de stivuitoare Yale. Vectra Eurolift Service ofera o gama completa de produse si servicii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri: vanzare de echipamente de ridicat si transportat la sol noi si second hand: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice cu si fara catarg, transpalete manuale hidraulice si alte echipamente de depozit precum order-picker, reach-truck si multidirectionale; inchiriere de echipamente pe perioade scurte sau de pana la 5 ani in sistem full rental cu full service; furnizare de piese de schimb, baterii de tractiune marcile Midac si Enersys, redresoare, anvelope superelastice sau pneumatice, jante pentru echipamentele de ridicat si transportat la sol; service, revizii si mentenanta periodica pentru echipamente de ridicat, asigurate de 18 echipe mobile (cu autospeciale dotate corespunzator) din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Brasov; reparatii capitale efectuate in atelierul propriu de 450 mp; intocmire de documentatii in vederea obtinerii autorizatiei de functionare CNCIR/ISCIR, servicii de RSVTI, obtinere de carnete de stivuitorist si servicii de evaluare ale echipamentelor second hand; servicii de buy-back ale stivuitoarelor vechi; transport stivuitoare cu platforme proprii specializate.
Denumiri marca: Yale
Stire
Echipamente noi in gama Yale a transpaletelor electrice cu catarg
2017.02.17    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  vectra  eurolift  service  transpalet  transpalete  electric  electrice  seria  serie  ms  yale  depozit  depozite  sanovita  sano  vita