Uponor Q&E cu tevi PE-Xa - rapid si usor

Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"

Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"
Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"


Tevile PE-Xa Uponor Aqua au o memorie termica, asa-numitul "efect de memorie". In cazul in care teava din polietilena reticulata (PE-Xa) Uponor Aqua Pipe este largita la dimensiuni prin intermediul unei scule adecvate, aceasta are tendinta de a reveni la forma originala intr-un interval scurt de timp. Aceasta caracteristica a tevii PE-Xa sta la baza unei capacitati speciale de remediere. Utilizam aceasta proprietate pozitiva a materialului tevii PE-Xa in cadrul tehnicii Uponor Q&E. In acest caz, materialul din compozitia tevii se transforma in material de etansare. Se conecteaza pozitiv si prin contact de frecare cu fitingul Uponor Q&E. Aceasta conexiune 100% sigura a tevii cu fitingul se realizeaza fara garnituri de etansare.

Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"
Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"


Avantajele sistemului Uponor Q&E realizat din tevi PE-Xa:
  • 40 de ani de experienta, cu o productie de peste 3,5 miliarde de metri de tevi PEX flexibile
  • solutii complete de tevi si fitinguri
  • tevi PE-Xa certificate conform standardului DIN EN ISO 15875
  • fitinguri fabricate din PPSU si metal
  • pierdere minima de presiune
  • posibilitate de realizare sistem teava in PE-Xa.
Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"
Tevile PE-Xa cu "efect de memorie"


Ce inseamna PE-Xa?
Denumirea tevii vine de la tehnologia utilizata pentru producerea acesteia. PE-Xa inseamna ca materialul este un tip de polietilena care a fost polimerizat cu oxigen. Alte tipuri de tevi PEX sunt polimerizate cu diferite materiale. PE-Xb este produs prin utilizarea silanului (SiH4), iar PE-Xc este polimerizat cu radiatii electronice. Din aceste tevi, numai PE-Xa are un efect de memorie, ceea ce inseamna ca acesta isi pastreaza forma originala dupa incalzire. Este, de asemenea, cea mai flexibila teava PEX, ceea ce il face un tip perfect de teava care poate fi indoit rapid si imbinat intr-un sistem de tevi.Cum se asambleaza tevile PE-Xa
Asa cum este aratat pe video, este nevoie doar de o unealta usoara pentru asamblarea tevilor PE-Xa. Dupa asamblare, sistemul este supus unui test de presiune pentru a verifica nu sunt scurgeri. Dupa efectuarea unui test de presiune corect, conexiunea este 100% sigura si va dura nelimitat. Acesta este un sistem PE-Xa fiabil si avantajos care poate fi asamblat intr-un timp scurt.

Q&E este un sistem unic conceput special pentru conectarea conductelor PE-Xa. Q&E este rezultatul unui ciclu lung de dezvoltare prin care materialele si armaturile au fost perfectionate. Sistemul se bazeaza pe efectul de memorie al tevilor PE-Xa si ofera o solutie de lunga durata, sigura si rentabila, care poate fi asamblata rapid.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul Uponor PE-Xa, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Uponor Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sistem Uponor PE-Xa - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare
 
Sistem Uponor PE-Xa - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare

Uponor produce tevi PE-Xa de mai mult de 35 de ani. Sistemul este format din tevi PE-Xa si fitinguri productie proprie care sunt perfect compatibile intre ele. Sistemul este completat de accesoriile si sculele necesare, toate disponibile intr-un singur loc. Racordarea Quick&Easy simpla, dar ingenioasa, asigura o imbinare durabila folosind efectul de etansare prin presiune. Inovatia se bazeaza pe efectul de memorie termica a tevilor din polietilena reticulata, valabil doar pentru tevile produse de Uponor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Tub de plastic
Tub de plastic
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...