Trotuarele rulante ThyssenKrupp ce fac legatura intre Gara de Nord, Gara Basarab, metrou si statia intermodala de pe Pasajul Basarab sunt functionale

Trotuarele rulante cu o lungime de 80 metri

Incepand cu data de 3 noiembrie 2013, cele sase trotuare rulante ThyssenKrupp ce deservesc transportul calatorilor intre Gara de Nord, Gara Basarab, statiile RATB intermodale de pe Pasajul Basarab si statiilor Metrorex Gara Basarab au devenit functionale.

Inaugurarea a fost facuta de Primarul General, dl. Sorin Oprescu, in prezenta autoritatilor din Primaria Capitalei si a constructorului Pasajului Basarab, Asocierea Astaldi-FCC.
Trotuarele avand o lungime de 80 metri fiecare, fiind paralele, trei pe fiecare sens, vor transporta in ambele sensuri, calatorii intre Gara de Nord si zona Garii Basarab, avand o viteza de 0,5 metri pe secunda, capacitate de transport de pana la 6000 de pasageri pe ora si sens.
Cele sase trotuare rulante, produse la fabrica ThyssenKrupp din Spania, sunt pentru conditii de exterior, avand de asemenea senzori pentru prezenta pasageri.

ThyssenKrupp Elevator stabileste inca un record in Romania, cele 6 unitati fiind unicat in tara, avand cea mai mare lungime (80 metri/unitate) si cea mai mare latime (1,20 metri), astfel reusind sa depaseasca propriul record anterior, trotuarul rulant de la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti - zona sosiri - unde se afla in functiune echipamentul de 75 metri lungime.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre trotuarele rulante ThyssenKrupp, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ThyssenKrupp Elevator Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Banda rulanta Orinoco Scara rulanta Tugela Scara rulanta Velino Scara rulanta Victoria
 
Scari si trotuare rulante ThyssenKrupp
5 produse

Zece motive pentru a alege scarile si trotuarele rulante de la ThyssenKrupp: economie, calitate, design, service, siguranta, inovatie, personalizare, internationalitate, consultanta, experienta.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Scara rulanta, trotuar rulant
Scara rulanta, trotuar rulant
Ascensor, scara rulanta
Ascensor, scara rulanta
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...