Solutii Decor Floor la Hermes Business Campus Bucuresti

Peste 18.000 m² de pardoseala tehnica JVP livrata la prima faza si 22.000 m² la faza 2

Este un proiect de renume pentru Decor Floor, denumit de echipa, Proiectul de Doctorat al Decor Floor. Au ajuns deja la finalul structurii pentru a doua cladire si au inceput lucrul la a treia faza, livrand peste 18.000 m² de pardoseala tehnica JVP la prima faza si 22.000 m² la faza 2, faza 3 urmand sa fie finalizata in cursul anului 2016.

De asemenea, Decor Floor a livrat peste 10.000 m² de mocheta chiriasilor din cladire si peste 8.000 m² de ceramica Atlas Concorde si Mirage la prima si a doua faza.

Acest proiect a fost de la bun inceput o provocare prin dimensiunile sale mari, iar echipa Decor Floor poate contribui cu produse exceptionale de la niste branduri la fel de mari. Astfel, produsele recomandate in proiect pentru care Decor Floor a semnat contractul au fost: JVP Pardoseala tehnica incapsulata, Atlas Concorde Ceramica portelanata in masa si Desso Mocheta de trafic intens Desso Airmaster.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele folosite la acest proiect, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Decor Floor Srl, folosind butonul corespunzator.

Categorii

Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...