proidea.ro catalog online de informatii produse

Medii grele de utilizare a gamei Harmony de butoane, comutatoare si lampi de semnalizare


2018. martie 06.

Prezentari video cu intrebuintarea butoanelor, comutatoarelor si a lampilor de semnalizare Harmony

Incepand cu mediile severe, continuand cu mediile explozive si incheiand cu temperaturile extreme, gama Harmony este intotdeauna de incredere.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre gama Harmony de butoane, comutatoare si lampi de semnalizare, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Stire
Harmony - butoane, comutatoare si lampi de semnalizare de incredere
2018.02.23    
Instructiuni de montaj pentru gama Harmony
2018.02.23    
Alte stiri in categoria de produse Comutator manual, buton de comanda, lampa de semnalizare
Alte stiri in categoria de produse Distributie electrica de joasa tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  schneider  electric  romania  harmony  2018  buton  butoane  comutator  comutatoare  lampa  lampi  semnalizare  gama  game  masina  masini  panou  panouri  control  port  porturi  usb  rj45  temporizator  temporizatoare  minute  secunde  potentiometru  potentiometre  indicator  luminos  faza  faze  prezenta  trei  sursa  alimentare  mediu  medii  gleu  grele  dificil  dificile  sever  severe  praf