proidea.ro catalog online de informatii produse

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark


2019. aprilie 15.

Izolatia eficienta creeaza un climat de birou perfect in inima Bucurestiului

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark

Pentru a atrage cele mai mari companii, cladirile de birouri de astazi trebuie sa combine aspecte, precum o locatie atractiva cu cele mai inalte standarde de confort si siguranta. Iar atunci cand sustenabilitatea este in topul multor liste de prioritati in afaceri, performanta ecologica buna devine din ce in ce mai importanta.

Tipul cladirii este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de solutii de izolare; pentru cladirile de birouri, siguranta la incendiu si confortul interior (atat termic, cat si acustic) sunt elemente cheie de luat in considerare. The Landmark a fost proiectat si construit ca locatia perfecta pentru cele mai renumite companii, cu cerinte inalte, vizibilitate si accesibilitate. Luand in considerare locatia excelenta, chiar in inima orasului, proiectul se identifica a fi unul dintre cele mai dorite spatii operationale pentru companii care doresc sa isi lase amprenta in mediul de business modern.

Sistemele inovatoare de izolatie au ajutat la dezvoltarea noii cladiri Landmark din Bucuresti pentru a putea oferi chiriasilor sai, mari corporatii, toate avantajele. Prin urmare, un birou aflat intr-o zona centrala bine conservata din punct de vedere istoric din capitala Romaniei poate oferi angajatilor un mediu de lucru confortabil, linistit si sigur impotriva incendiilor, contribuind la reducerea impactului asupra mediului al companiei pentru care ei lucreaza. Un spatiu de lucru in care cerintele de siguranta si confort sunt indeplinite imbunatateste eficienta si productivitatea, oamenii se pot concentra, lucra si simti mai bine intr-un birou sigur si confortabil (atat termic, cat si acustic).

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului pe baza expertizei si a solutiilor de izolatie de calitate
Constructorii cladirii The Landmark au ales izolatia ROCKWOOL Airrock HD cu o densitate de 70 kg/m³ pentru fatada ventilata, asigurand confortul termic pe tot parcursul anului, in ciuda verilor calde si a iernilor reci din Bucuresti. De asemenea, acest lucru reduce nevoia de aer conditionat, ceea ce inseamna facturi de energie mai mici pentru chiriasi. Izolatia ROCKWOOL a fost utilizata pentru toate tavanele si peretii parcarii subterane de trei niveluri ale cladirii Landmark, pentru a ajusta temperatura si a o proteja fata de zgomote si risc de incendii. Cladirea a fost certificata ca "Foarte buna" conform standardelor BREEAM.

Izolatiile utilizate pentru fatada si pereti asigura un confort termic optim si rezistenta impotriva incendiilor, in timp ce produsul pentru plafoanele parcarii se conformeaza tuturor cerintelor tehnice pentru cele 3 niveluri de parcare subterana, cu performanta termica excelenta.

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark

Izolatia din vata minerala bazaltica i-a ajutat pe cei care au pus bazele cladirii Landmark sa-si indeplineasca obiectivele ambitioase de a garanta constructia unui sediu atractiv, de top. Constantin Banu, Directorul General al investitorului Alecsandri Estates, confirma: "Am fost extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite pentru cladirea noastra si, de aceea, am optat pentru un parteneriat cu Grupul ROCKWOOL. In cadrul acestui proiect, am reusit sa cream un mediu foarte bine echilibrat care imbogateste arhitectura zonei de afaceri din centrul orasului si creeaza o ambianta foarte placuta interna si externa."

Florin Popescu, BU Director ROCKWOOL Balkan: "Fiind implicati in proiect din faza incipienta de Design & Specificatiii si bazat pe produsele inovatoare si eficiente, echipa ROCKWOOL Romania a reusit sa faca diferenta si sa convinga investitorul si arhitectul sa aleaga solutiile noastre. S-a potrivit de asemenea cu scopul investitorului de a pozitiona proiectul pe segmentul high-end al pietei imobiliare din Bucuresti."

Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark

Datele proiectului

Tipul cladirii: Cladire de birouri
Aplicatie: Izolarea fatadei, a tavanului si peretilor
Adresa: Strada Vasile Alecsandri, numarul 4, Sector 1, Bucuresti
Contractor: Comnord SA
Architect: Proiect Bucuresti SA.

ROCKWOOL a fost furnizor unic pentru:
Izolatie fatade ventilate, cu produsul Airrock HD FB1 50, 80, 100 mm
Izolatie pentru parcarea subterana, cu produsul Ceilingrock 60 mm
Izolatii pentru pereti fatade si parcare subterana, cu produsul Frontrock Max Plus 80, 100, 140 mm.

Principalele beneficii oferite de izolatiile ROCKWOOL:
  • confort interior
  • siguranta la foc
  • eficienta energetica.
Izolatiile ROCKWOOL au fost alese in cadrul proiectului The Landmark


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ROCKWOOL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ROCKWOOL Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013681 sector 1, Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr 1A Cladirea C, Etaj 1
Telefon: +40 21 233 4440
Fax: +40 21 233 4441
E-mail:
Web: www.rockwool.ro
Florin Popescu
sales director +40 21 233 4440
Denisa Guta
marketing +40 73 173 1226
   
In ROCKWOOL Group, ne angajam sa imbunatatim vietile tuturor celor care experimenteaza solutiile noastre. Experienta noastra contribuie decisiv in abordarea celor mai mari provocari actuale ale dezvoltarii sustenabile, de la consumul de energie si poluarea fonica, pana la rezilienta la foc, deficitul de apa si inundatii. Gama noastra de produse reflecta diversitatea nevoilor lumii in care traim, sprijinindu-i in acelasi timp pe cei care le utilizeaza in reducerea propriilor emisii de carbon.
Vata bazaltica este un material versatil si reprezinta baza tuturor diviziilor noastre. Cu aproximativ 11,000 de colegi pasionati din 39 de tari, suntem liderul mondial in solutii bazate pe vata bazaltica, de la izolatii generale de cladiri pana la plafoane acustice, de la sisteme de placari exterioare pana la solutii horticole, de la fibre create pentru utilizare industriala pana la izolatii pentru industria navala si platforme marine.
Denumiri marca: ROCKWOOL
Alte stiri in categoria de produse Izolatie din vata minerala bazaltica
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  izolatie  izolatii  fatada  fatade  izolatiile  rockwool  rocvul  rockvul  rockwol  romania  vata  minerala  bazaltica  izolator  izolatoare  cladire  nirou  birouri  bucuresti  the  landmark