Rigolele FILCOTEN - tehnologia la cele mai inalte cote

Proiect: SkyTower, Bucuresti, 131 m inaltime - cea mai inalta cladire din Romania

Cea mai inalta cladire are nevoie de solutii arhitectonice si tehnice de cea mai buna calitate si astfel rigolele Filcoten sunt solutia potrivita pentru drenajul si evacuarea apelor pluviale, dar si pentru intarirea liniilor arhitecturii moderne propuse de proiect.

Impresionanta arhitectura a imobilului SkyTower este intregita de rigolele FILCOTEN montate la baza fatadelor acestuia, impreuna cu multe alte tipuri de rigole BG.
Rigolele FILCOTEN sunt cu pana la 70% mai usoare decat rigolele obisnuite din beton. Continutul ridicat de fibre, in combinatie cu betonul de inalta calitate, impreuna cu gratarele cu un design deosebit fac din rigolele FILCOTEN - Sistemul modern de rigole.

Noul material FILCOTEN este complet mineral, total prietenos cu mediul inconjurator.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rigolele FILCOTEN, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hydro BG Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de rigole FILCOTEN Light
 
Sistem de rigole FILCOTEN Light

Rigola usoara, foarte stabila cu sau fara panta interioara, cu rost de etansare frontal. Pe langa inaltimea standard de 90 mm este disponibil si modelul unic de rigola MINI cu o inaltime de numai 55 mm. In cazul rigolelor cu panta acestea sunt disponibile cu o inaltime de pana la 140 mm. Gama de rigole este completata de gratare nervurate, tip retea si gratare retea din fonta pana la clasa de sarcini C 250 kN. Fixarea gratarelor se realizeaza cu cleme de prindere sau de fixare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Sistem de drenaj la nivelul solului, capac pentru camin
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...