Produsele Rheinzink au fost folosite la o resedinta privata din Rangsdorf, Germania

Pe o suprafata invelitoare de 260 m²

Zincul este un element natural important, de care depind corpurile noastre pentru a produce celule noi, pentru a da un impuls organismului atunci cand raceala ne afecteaza, sustine fertilitatea rasei umane si ofera o viziune ampla asupra vietii. Cu toate ca pretul lantului de productie este mai mare decat in cazul altor materiale de constructii, zincul furnizeaza mereu optiuni proaspete si surse noi de inspiratie pentru locuinte sanatoase, creand atuuri surprinzatoare si atractive pentru beneficiari.
Capacitatea de rezistenta innascuta a zincului este unul dintre cele mai importante plusuri. Un acoperis din zinc instalat corect poate dura mai mult de un secol. Zincul datoreaza aceasta longevitate impresionanta, capacitatii sale de a se autovindeca. Daca lasati o bucata de fier in ploaie sau in contact cu sarea, reactia chimica ce va avea loc, va forma oxidul de fier, denumit rugina, care in timp, va coroda fierul.

Zincul insa, in contact cu apa va forma hidroxidul de zinc, care in contact cu dioxidul de carbon din atmosfera va forma carbonatul de zinc, cunoscut drept strat de patina, care protejeaza materialul si devine tot mai puternic si mai nobil odata cu trecerea anilor. Daca se zgarie, se va reface natural in timp.
Zincul, esential pentru o viata linistita, fara griji
Toxicitatea scazuta a invelitorilor de zinc, reprezinta cu siguranta un plus major pentru protectia mediului inconjurator. Apa care se scurge de pe acoperis nu contamineaza solul si apele subterane, necontinand substante chimice toxice. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca zincul este aproape 100% reciclabil. Astfel se reduce mult costul energiei de fabricatie. Pe de alta parte, privit ca fiind cel mai pertinent dezavantaj pentru consumatorul mediu, pretul zincului depaseste ca marime "asteptarile de moment". Pe termen lung insa, prin durabilitatea si sustenabilitatea sa, zincul compenseaza pe masura diferenta de pret initial.
  • Proiect: Resedinta privata, Rangsdorf (Germania)
  • Arhitect: Steiner Weißenberger Architekten GmbH, Berlin (Germania)
  • Antreprenor: Hoeltke & Langpeter Dachdeckerei GmbH, Berlin (Germania)
  • Date tehnice: Suprafata invelitoare: 260 m², 2 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem cu solzi mari.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Rheinzink, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rheinzink in Romania, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Produse Rheinzink pentru acoperis si fatada
 
Produse Rheinzink pentru acoperis si fatada

Faltul vertical dublu, faltul vertical in unghi drept, sistemul cu sipci Klick, romburile mari, ascutite si de forma patrata, acoperisul in trepte Quick step, toate impreuna reprezinta o provocare estetica a arhitecturii Rheinzink prin uriasa sa diversitate: de la cabane montane, la muzee moderne, la locuinte, de la stilul avangardist la cel traditional. Acoperisurile Rheinzink din tabla de titan-zinc nu conving doar prin estetica. Acoperisurile au de castigat si sub aspect constructiv.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rheinzink - Casete, lamele si panouri de fatada Rheinzink - Romburi pentru fatada Rheinzink - Profil ondulat si trapezoidal pentru fatada
 
Produse Rheinzink pentru fatada
3 produse

Faltul vertical in unghi drept, sistemul cu sipci Klick, romburile mari, ascutite si de forma patrata, panourile Steckfalz, panourile orizontale, panourile Stulp, casetele, profilul ondulat si profilul trapezoidal, toate impreuna reprezinta o provocare estetica a arhitecturii Rheinzink prin uriasa sa diversitate: de la cabane montane, la muzee moderne, la locuinte, de la stilul avangardist la cel traditional. Fatadele Rheinzink din tabla de titan-zinc nu conving doar prin estetica. Fatadele au de castigat si sub aspect constructiv.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din foi de tabla pentru acoperis si fatada
Invelitoare din foi de tabla pentru acoperis si fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...