Pompe Calio adaptate cerintelor individuale de incalzire, racire, aer conditionat sau ventilatie

Destinate serviciilor tehnologice pentru cladiri

Produsele destinate serviciilor tehnologice pentru cladiri acopera o gama larga de cerinte. Astfel, Calio este disponibila intr-o gama larga de marimi si capacitati.
Si cu toata experienta KSB in cadrul aplicatiilor, compania a adaptat exact fiecare tip de pompa cerintelor individuale-incalzire sau racire, aer conditionat sau ventilatie, case particulare sau cladiri inalte de birouri. Indiferent de decor, Calio va mentine confortul.
Gimnaziul Otto-Hahn, Karlsruhe

Eficientizarea energetica a sistemului de aer conditionat al acestui gimnaziu: pompe KSB de inalta eficienta si sistemul inovator de reglare a temperaturii de alimentare. Factura la energie a fost injumatatita prin simpla inlocuire a pompelor anterioare cu pompe de circulatie de inalta eficienta cu turatie variabila.
Costurile au fost reduse si mai mult datorita sistemului de control BOA-Systronic care regleaza temperatura in conformitate cu cererea.
Centrul expozitional Frankfurt, Pavilionul 11

KSB furnizeaza un climat placut Pavilionului 11 din cadrul centrului expozitional din Frankfurt inca din 2009. Sistemul perfect adaptat cuprinde mai mult de 130 de pompe cu turatie variabila si vanele aferente.
Sarcina sa este de a mentine o presiune constanta in cadrul sistemului si circulatia a 900 m³ apa de racire pe ora.
Burj Khalifa, Dubai

In Dubai, temperaturile ating cu usurinta 45 °C. Insa, in cel mai inalt turn din lume, oamenii doresc sa se racoreasca. Asigurarea acestui lucru, in mod fiabil si eficient, este o provocare imensa: intr-o astfel de cladire, trebuie asigurata circulatia unei cantitati de 10.000 tone lichid de racire pe ora.
KSB face posibil acest lucru datorita tehnologiei de inalta calitate: 67 pompe robuste Omega care functioneaza aproape neintrerupt, economisind energie in acelasi timp.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele Calio si Calio S, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la distribuitorii Multigama Tech Srl: Trust Euro Therm Srl Piatra Neamt, Magdolna Impex Srl Odorheiu Secuiesc, Instal Carpatica Srl Brasov si Ucrom 94 Impex Srl Bucuresti.
Produse mentionate in articol
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco
 
Pompe de circulatie KSB Calio si Rio-Eco

Aplicatii: sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat; sisteme mono si bi-tubulare; sisteme de incalzire prin pardoseala; cazane sau circuite primare; circuitele rezervoarelor de stocare; sisteme de energie solara; pompe de caldura; sisteme de circulatie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noile pompe de circulatie Calio de la KSB
Noile pompe de circulatie Calio de la KSB
Competenta, tehnologie, eficienta si varietate prin noile pompe
Noile pompe de circulatie Calio de la KSB
Categorii
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...