proidea.ro catalog online de informatii produse

Realizarea teraselor exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400


2018. decembrie 14.

Sistemul propus se preteaza atat utilizarii in spatiile exterioare, cat interioare

In luna septembrie a acestui an am realizat un proiect inedit, ale carui etape le vom prezenta in cadrul acestui material. Este vorba de o locuinta situata intr-o zona de deal, cu o priveliste deosebita. Beneficiarul a dorit sa inlocuiasca gresia veche si pe alocuri desprinsa de pe terasa exterioara si a apelat la noi pentru o solutie.

Recomandarea noastra a fost sa se opteze pentru o pardoseala elastica si continua, fara rosturi, rezistenta la factorii climatici si la imbatranire, stabila la ingalbenire, izolatoare la zgomotul pasilor si cu capacitate de preluare a eventualelor fisuri din stratul suport.

Sistemul propus de noi se preteaza atat utilizarii in spatiile exterioare datorita rezistentei ridicate la expunerea la UV, cat si utilizarii in spatii interioare precum birouri, spatii de locuit, showroom-uri, acesta avand o rezistenta ridicata la abraziunie si chiar la agresivitati chimice.

In continuare vom face o scurta descriere a componentelor sistemului aplicat in cadrul proiectului mentionat. Dupa indepartarea covorului vechi s-a prelucrat mecanic stratul suport, respectiv sapa de ciment, pentru indepartarea resturilor de adeziv si pentru obtinerea unui grad de absorbtie care sa permita penetrarea grundului epoxidic si in scopul consolidarii sapei. Ca strat de grund s-a aplicat o rasina epoxidica bicomponenta extrem de flexibila, cu alungirea la rupere de 205%– Kemapox Grund 2150 Elastic.

Realizarea teraselor exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400– Kemapox Grund 2150 elastic

In continuare s-a aplicat Finisajul poliuretanic PU 400, reprezentand componenta principala a intregului sistem. Produsul este autonivelant, fara continut de solventi si antiderapant, aplicarea s-a realizat cu spaclul cu lamela dintata. In stratul proaspat s-au presarat chipsuri decorative colorate.

Realizarea teraselor exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400

Realizarea teraselor exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400

Ultimul strat a fost cel de sigilare finala a suprafetei cu Sigilarea poliuretanica transparenta mata PU 40, elastica, permeabila la vapori, fara continut de solventi, cu rol de asigurare a unei intretineri mai usoare a suprafetei.

Realizarea teraselor exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400 - Sigilarea poliuretanica transparenta mata

Compania Murexin manifesta o atitudine responsabila fata de mediu si fata de utilizatorii produselor. Experienta indelungata si cercetarea continua in cadrul laboratoarelor din Wiener Neustadt - Austria pentru dezvoltarea de produse durabile cu emisii reduse de VOC, ce confera siguranta in exploatare sunt atributele noastre principale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele KEMA si Murexin, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rasini epoxidice Murexin pentru pardoseli industriale, spatii comerciale

Vopsea epoxidica colorata EP 20 bicomponenta, fara solventi, 120 nuante RAL, cu rezistenta chimica si la uzura ridicata. Rasina epoxidica EP 70 BM bicomponenta fluida, incolora, cu destinatie universala: impregnare, strat amorsa, nivelare, mortare epoxidice, reparatii fisuri, strat bariera de vapori - umiditate remanenta pana la max. 5%. Vopsea epoxidica lucioasa AS 1500 bicomponenta, pe baza de apa, rezistenta la combustibili, uleiuri, grasimi, lesii si acizi diluati, solutii concentrate de saruri si chimicale. Amorsa Aqua Primer AP 2000 epoxidica, bicomponenta, fara solventi, rezistenta la carburanti, uleiuri, grasimi, acizi, baze in concentratie mica, saruri concentrate si alte chimicale. Finisaj epoxidic Aqua Pox AP 3000, emulsionata, bicomponenta, fara solventi, elastica. Finisaj epoxidic EP 3, rasina epoxidica bicomponenta, autonivelanta, colorata, fara solventi, rezistenta la substante chimice, abraziune si socuri, pentru interior, admisa in industria alimentara. Finisaj poliuretanic PU 300, material pe baza de rasina poliuretanica fluida, bicomponenta, fara solventi, autonivelanta, elastica in timp cu efect de amortizare a zgomotului de pasi, rezistenta chimic si la uzura. Acoperire epoxidica transparenta CC 200, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, recomandata pentru umplerea porilor la covoarele din piatra naturala.

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, Sos. Pipera nr. 55 C
Telefon: +40 21 252 6251
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
   
www.kemamix.com

Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor. Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor.
La 01 ianuarie 2018 Murexin a fuzionat cu Kema, care pana la momentul respectiv a fost membra a grupului Wietersdorfer. In urma acestei fuziuni s-a reusit extinderea portofoliului de game de produse. In portofoliul Kema se regasesc sisteme profesionale pentru etansare, hidroizolare, hidrofobizare, sisteme de asanare si/sau renovare a cladirilor monument istoric pe baza de ciment Roman sau NHL, sisteme pentru remedierea segregarilor in structurile din beton, repararea si consolidarea elementelor depreciate din beton, solutii pentru protectia constructiilor industriale – statii de epurare, bazine de apa, etc, precum si sisteme de acoperiri epoxidice si poliuretanice pentru pardoseli industriale si rezidentiale.
Denumiri marca: Murexin, KEMA
Alte stiri in categoria de produse Pardoseala industriala si strat de finisaj
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  realizare  realizarea  terasa  terase  teraselor  exterior  exterioare  exteriori  modern  moderne  finisaj  finisajul  fipu400  pu  400  murexin  murecsin  kema  poliuretanic  poliuretanice  poliuretanicele  poliuretanicele  poliuretan  murexin  murexim  murecsim