mmcité la Cupa Mondiala de Fotbal 2018

Un kilometru si jumatate de banci

mmcité la Cupa Mondiala de Fotbal 2018
mmcite_cupa_mondiala_fotbal_2018_banci_portiqoa_1

Dupa muzeul Olimpic din Laussanne si oraselul Olimpic din Rio de Janeiro, mmcité a devenit parte a unui alt eveniment sportiv - Cupa Mondiala din 2018, care a avut loc pe 14 iunie - 15 iulie 2018 in Rusia. Pentru cel mai mare stadion sportiv din Lužhniki, mmcité a fabricat si livrat 15 banci circulare, 300 de banci arcuite si 600 banci portabile, toate din familia Portiqoa. Designul: standard. Unicitatea acestei banci o da aluminiul moale turnat al structurii, care are un efect optic interesant in combinatie cu pereti construiti in diagonala. Sezutul si spatarul sunt facute din lamele de lemn masiv. Alte banci si cosuri de gunoi vor fi amplasate in apropierea hipermodernului stadion Krestovsky din St. Petersburg, care poate gazdui 80.000 de spectatori si este cunoscut ca Perla Campionatului Mondial.

"Implementarea intregului proiect a inceput in 2016, iar arhitectii care gestionau reconstructia stadionului si a zonelor adiacente isi imaginasera cam cum ar fi aratat mobilierul la momentul acela. Ideea initiala era mai degraba conservatoare, asa ca, cu consimtamantul lor, mmcité a schimbat-o total. Propunerea mmcite a fost ajustarea bancii Portiqoa, care, apropo, a fost folosita pentru Jocurile Olimpice in Rio. Pentru Moscova, au proiectat banci lungi si neintrerupte, atat drepte cat si arcuite. Rezultatul arata ca s-au potrivit de minune in acest loc important" - adauga co-propietarul si designerul principal David Karásek.

mmcité la Cupa Mondiala de Fotbal 2018
mmcite_cupa_mondiala_fotbal_2018_banci_portiqoa_2

mmcité la Cupa Mondiala de Fotbal 2018
mmcite_cupa_mondiala_fotbal_2018_banci_portiqoa_3

Produse mentionate in articol

Cosuri de gunoi mmcité Lena
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité sunt concepute in felul urmator: structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este facut fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Banci mmcité pentru parcuri Blocq
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...