proidea.ro catalog online de informatii produse

mmcité in perfecta armonie cu Budapesta


2015. august 06.

O transformare completa a pietii Kossuth chiar in apropierea Parlamentului Ungariei

Simbolul neogotic al Budapestei de pe malul Dunarii, cladirea Parlamentului, a devenit un memorial de evenimente importante ale istoriei maghiare. In prezent, este una dintre cele mai mari si mai vechi cladiri legislative din Europa, stabilite cu intentia de a reprezenta suveranitatea natiunii eliberate. Cladirea monumentala este pusa in valoare de piata Kossuth, recent reconstruita, denumita dupa eroii nationali.

mmcité a contribuit semnificativ la realizarea acestui proiect utilizand 200 de banci confortabile, Preva Urbana, amplasate pe marginea spatiilor verzi si 10 rasteluri pentru biciclete Lotlimit, cu un design modern, minimalist care comunica cu usurinta cu arhitectura istorica. Situl este mult mai spatios, prevazut cu detalii indispensabile in perfecta armonie cu aceasta priveliste semnificativa.

Datorita devierii traficului din aceasta zona, situl s-a putut distinge de forfota din jur, si, astfel, a devenit un loc mai respectabil si, de asemenea, un excelent spatiu de relaxare pentru un oras atat de aglomerat.

Banci mmcité pentru parcuri Preva Urbana  
Prin combinatia de stil si ergonomicitate rezulta o banca surprinzator de confortabila. Banca este perfecta multumita rezistentei si durabilitatii, dar si datorita confortului dat de ergonomia sporita. Originea designului ei vine de mobilierul clasic de gradina, aducand cu ea in spatiile publice aerul si atmosfera placuta a acesteia. In mediul urban se integreaza perfect datorita rezistentei si confortului sporit datorat ergonomiei. Variatiile date de cadrul de otel ii confera posibilitatea de a fi folosita in mai multe imprejurari.

Structura de otel galvanizat compusa din benzi de otel lacuit in nunante clasice. Spatarul si sezutul creeaza impreuna o suprafata unica de lamele din lemn sau otel. Poate fi usor ancorata in fundatie.
Rasteluri pentru biciclete Lotlimit  
O balustrada oficial pura bazata pe combinatia de profile L imprumutate de la stalpii SL. Ofera noi posibilitati de oraganizare a spatiului public. Versiuni usoare cu o singura parte orizontala, modele cu mai multe elemente ce impiedica trecerea pe dedesubt sau variatii cu cablaj permit alegerea optima dintr-o gama larga de alternative. Panouri de gard reduse ca dimensiune sunt solutia optima pentru protejarea spatiilor verzi. Dimensiunile standard ale profilelor in forma de L care sustin balustrada sunt 60 mm si 80 mm.

Structura din otel galvanizat acoperit cu un strat de vopsea pulbere. Combinarea a doua nunante este recomandata pentru variantele cu element de tub (serie SL700). Ancorare pe sol cu suruburi ascunse.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre bancile sau rastelurile pentru biciclete mmcité, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
   
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Cuvinte cheie:  mmcite  mcite  mmcitá  mcité  budapest  banci  banca  rastel  bicicleta  biciclete  parlament  budapest  mmcite6  mcite6  mmcité6  mcité6