Membrane VALMEX® Enviro pro pentru fabricile de biogaz si pentru depozitare temporare

Impermeabilitate foarte buna impotriva gazului prevenind mirosul neplacute

Materialele extrem de volatile si explozive, asa cum este biogazul, pot fi depozitate doar in recipiente care ofera maximum de siguranta. Rezervoarele flexibile de gaz realizate din VALMEX® Enviro pro sunt ideale pentru aceasta aplicatie datorita structurii speciale a membranei si a standardelor ridicate de securitate.

In industria biogazului, membranele realizate din VALMEX® Enviro pro sunt, printre altele, folosite ca membrane interioare in cadrul structurilor de productie.

VALMEX® Enviro Pro este, de asemenea, utilizat pentru containere complete, huse pentru fermentatoare de biogas, dar si pentru containere de ape municipale sau deseuri industriale. Materialul este extrem de rezistent si impotriva deseurilor agricole.

De asemenea, impermeabilitatea foarte buna impotriva gazului previne mirosul neplacut atunci cand este necesara stocarea temporara a materiilor prime fermentabile.
   Functionarea unei fabrici de biogaz:
   Diferite tipuri de fabrici de biogaz:
   Exemple:


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre membranele VALMEX® Enviro pro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Mehler Texnologies Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies
 
Membrane textile pentru arhitectura tensionata Mehler Texnologies

Invelisul din PVC contine aditivi care includ stabilizatori de raze ultraviolete, retardanti de foc, agenti de colorare si agenti fungici. Materialele de calitate ale Mehler Texnologies, cunoscute sub denumirea de VALMEX® MEHATOP, reprezinta o alegere a lacurilor PVDF de protectie (Polimer fluorinat) care sporesc posibilitatea de curatare mai usoara a membranei PVC. Pentru a imbunatati acest lucru si pentru a-i mentine translucenta, Mehler ofera o gama larga de produse, inclusiv lac PVDF pe ambele parti ale materialului, perfect sudabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Membrane textile pentru acoperiri arhitecturale
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...