proidea.ro catalog online de informatii produse

Aplicarea chitului de rosturi epoxidic Kerapoxy CQ


2018. aprilie 11.

Chit de rosturi pentru placari interioare si exterioare

Kerapoxy CQ este un chit epoxidic bicomponent, cu efect bacteriostatic, pentru rosturi mai mari de 2 mm. Este indicat pentru placari interioare si exterioare, la pereti si pardoseli. Poate fi folosit la rosturi de faianta, gresie, gresie portelanata, klinker glazurat, placi cu suprafata amprentata, piatra naturala, mozaic din piatra naturala sau mozaic vitroceramic.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre chitul de rosturi epoxidic Kerapoxy CQ, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei MAPEI Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Chit de rosturi epoxidic bicomponent Kerapoxy CQ

Chit de rosturi epoxidic bicomponent pentru rosturi cu latime de la 2-10 mm. Componenta A contine granule colorate de cuart. Amestecul rezultat dupa prepararea componentelor, se intinde si se spala extrem de usor mai ales de pe placi antiderapante sau cu suprafata rugoasa. Dupa intarire este mat, antiacid, cu mare rezistenta chimica (cloruri, sulfati, acizi, baze, etc). Se prepara prin amestecare componentei A cu componenta B si se intareste prin reactie chimica. Chitul este mat si are culori pastelate. Exemple de aplicare: interior /exterior, pereti/ pardoseli, pentru chiturea rosturilor la placari ceramice cu klinker, gresie portelanta, mozaic vitroceramic, mozaic din lemn, faianta, gresie si placari cu piatra naturala (marmura, granit, onix, etc). Chit de rosturi ce permite obtinerea de pardoseli, pereti, mese de lucru conform HACCP dupa CE nr. 852/ 2004 in ceea ce priveste igiena pentru produsele alimentare. 21 de culori Kerapoxy CQ. Timp de lucrabilitate: 45 minute. Timp de asteptare pana la spalare / finisare: imediat dupa aplicare cu apa. Pietonabil: dupa 12 ore.

Firma
Sediu: RO-050883 sector 5, Bucuresti, str. Tudor Vladimirescu nr.22, cladirea Green Gate, et.6
Telefon: +40 21 311 7819
Telefon: +40 21 311 7820
Fax: +40 21 311 7821
E-mail:
Web: www.mapei.com/RO-RO
Departament Relatii cu Clientii
   
Silviu Minciu
manager marketing +40 72 999 2323
   
   
Cu o istorie de peste 80 de ani, MAPEI® este astazi unul dintre cei mai mari producatori mondiali de adezivi si produse chimice din industria constructiilor, avand in portofoliul sau o gama variata de peste 1.400 de produse, 65 de filiale, 63 de fabrici in peste 30 de tari de pe 5 continente, 18 laboratoare de Cercetare si Dezvoltare cu peste 900 de cercetatori implicati. In Romania, MAPEI® si-a inceput activitatea in anul 2005, ca reprezentanta Mapei Spa Italia, iar in august 2006 s-au pus bazele filialei Mapei Romania, cu scopul de a raspunde nevoilor locale ale pietei. Compania porneste pretutindeni in lume de la aceleasi valori solide: flexibilitate, inovatie si diversitate. Acestea nu sunt simple concepte notate pe o hartie, ci constituie modelul dupa care o lume unita construieste mai departe viitorul.
Denumiri marca: MAPEI
Cuvinte cheie:  aplicare  aplicarea  chit  chitul  chitul  chitului  rosturi  epoxidic  epoxi  kerapoxz  kerapoxy  cq  mapei