Cladire metalica interesanta in Ile de la Reunion (Franta)

Conceptul Lindab a respectat termenul de 7 luni pe toate lucrarile

Aceasta cladire, localizata in ZAC Bel Air - Saint Louis, a fost construita de catre BMR, partenerul autorizat Lindab in Reunion Island din 2005, pentru un comerciant si distribuitor urias de produse hardware.

Dorind sa-si combine activitatile, beneficiarul a avut nevoie de doua noi cladiri. Prima, pentru depozitare, a inlesnit obtinerea de subventii din partea EDF si a facut posibil montajul celei de-a doua. Aceasta cladire pe 3 nivele (980 mp fiecare), include o parcare subterana, o zona de vanzari la parter si birouri pe urmatoarele 2 etaje.

Pe un cadru mixt (facut din beton si otel), BMR a aplicat acoperis, pereti cu panouri orizontale (panouri cu profile „rain drop”), 350 mp de mezanin interior, coridoare perimetrale pe cadru galvanizat si cofraj metalic, copertine perimetrale pe cadru galvanizat, poli decorativi si inchideri exterioare pentru casa scarii.

Multumita arhitecturii exterioare foarte ingenioase (pereti si atic sub forma de valuri, borduri curbate), BMR a obtinut o cladire exceptionala. Beneficiarul si contractorul au gasit conceptul Lindab si detaliile foarte atractive si au fost impresionati de respectarea termenelor (7 luni toate lucrarile).

Builder: Batiment Métallique Réunion (BMR)
Beneficiar: Operation Campanule
Arhitect: Denise Guillot
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Lindab Buildings, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Lindab Srl, Divizia Buildings, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
SSB - Cladiri Astron cu un singur etaj
 
SSB - Cladiri Astron cu un singur etaj

Lindab-Astron simplifica constructiile prin punerea la dispozitie a unui sistem de constructii metalice din elemente prefabricate pentru cladirile cu un singur etaj. Acest sistem reprezinta o solutie fiabila pentru constructia rapida si la cheie in special a cladirilor nerezidentiale, precum fabricile de productie, depozitele, centrele comerciale si sportive, cladirile de birouri, cladirile din domeniul transporturilor, garaje si hangare pentru avioane. Constructiile Astron sunt flexibile, permitand integrarea structurala a materialelor de constructie traditionale, precum zidaria de caramida, sticla, cheresteaua sau betonul celular usor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
MSB - Cladiri Astron cu mai multe etaje
 
MSB - Cladiri Astron cu mai multe etaje

Sistemul de Cladiri cu Mai Multe Etaje (MSB) creat de Astron ofera solutii de design pentru proiecte individuale. Marea majoritate a cerintelor tehnice, pot fi adaptate conform necesitatilor. Spatiile largi si eliminarea constrangerilor impuse de stalpii interiori ofera o libertate extraordinara de organizare a suprafetelor interioare. Acest sistem imbina in mod optim flexibilitatea otelului si rezistenta betonului. Una din trasaturile specifice ale sistemului de Cladiri cu Mai Multe Etaje Astron este ilustrata de sistemul de planseu inovator INODEK. Grinzile din otel sunt integrate in acest sistem de planseu, astfel incat inaltimea totala a cladirii este redusa in mod semnificativ.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Constructie civila prefabricata
Constructie civila prefabricata
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Constructie prefabricata, container
Constructie prefabricata, container
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...