Ferestrele balcon FAKRO, dinspre infinitul cerului spre nemarginirea Pacificului

Ferestrele FGH-V au fost piesa de rezistenta in amenajarea mansardeiFakro va spune povestea unei minunate cladiri de pe coasta americana a Pacificului, poveste scrisa chiar de ferestrele balcon FAKRO.
Intr-o zi mohorata a lui 2008, pe coasta Pacificului, departe de agitatia din San Francisco, un trecator curios a descoperit o casa abandonata invelita in banda de avertizare galbena. Fascinat de magia imprejurimilor acesta s-a decis sa achizitioneze imobilul si sa-l renoveze, chiar daca se afla intr-o stare avansata de degradare.

Cu vedere spre Paradis
Ca in orice proiect de renovare, a fost nevoie de multa munca, imaginatie si curaj. Punerea in aplicare a tuturor acestor idei indraznete a fost o adevarata provocare, iar ferestrele balcon FAKRO au fost un aliat de nadejde in acest demers.
Designul deosebit al ferestrelor FGH-V a fost piesa de rezistenta in amenajarea mansardei, oferind un spatiu larg, luminos si o panorama nemarginita a Oceanului Pacific.
Prin deschiderea lor se formeaza un balcon ce permite brizei si murmurului oceanului sa patrunda in interior.

Un proiect prietenos cu mediul
In procesul de renovare al cladirii au fost folosite materiale reciclate precum scanduri de lemn ce au servit la construirea terasei si balconului.
Crearea unui interior ecologic - dat de finisaje si elementele decorative desprinse parca din natura - ne permite sa simtim armonia lumii inconjuratoare.
De asemenea, suprafetele mari vitrate oferite de ferestrele de balcon FAKRO creeaza iluzia unei treceri dinspre infinitul cerului spre nemarginirea oceanului.

O casa disponibila tuturor
In prezent cladirea este oferita spre inchiriere. Astfel, turistii pot experimenta tumultul Pacificului intr-o locatie inedita.
Cei care au inchiriat deja aceasta proprietate spun ca au fost fascinati si ca se vor mai intoarce.

Ferestrele balcon FGH-V ofera o priveliste care iti taie respiratia, oriunde te-ai afla, iti trezesc dorinta de aventura sau romantism si te fac sa reflectezi la frumusetile naturii.

Produse mentionate in articol

Ferestre balcon FGH-V Galeria
 
Ferestre balcon FGH-V Galeria

Ferestre inovatoare, in doua canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transforma intr-un balcon ce invita la aer curat si de unde se poate admira peisajul panoramic. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Atat canatul superior cat si cel inferior sunt dotate cu sticla laminata antiefractie clasa P2A. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Canatul superior cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana si prin articulare superioara. Canatul superior se deschide pana la un unghi de 45°. Balustradele laterale sunt integrate in cerceveaua inferioara si se deplaseaza inainte in timpul deschiderii cercevelei. La inchiderea cercevelei, balustrada este ascunsa, nefiind vizibila pe suprafata acoperisului. Echipate ca standard cu set de termoizolare XDP. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 35° si 55°. Se recomanda instalarea in planul acoperisului, fara perete atic.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Fereastra balcon FGH-V Galeria
Fereastra balcon FGH-V Galeria
Estetica ireprosabila, functionalitate, economie de energie si microclimat sanatos
Fereastra balcon FGH-V Galeria

Categorii

Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...