proidea.ro catalog online de informatii produse

Ferestrele balcon FAKRO, dinspre infinitul cerului spre nemarginirea Pacificului


2019. iunie 25.

Ferestrele FGH-V au fost piesa de rezistenta in amenajarea mansardeiFakro va spune povestea unei minunate cladiri de pe coasta americana a Pacificului, poveste scrisa chiar de ferestrele balcon FAKRO.
Intr-o zi mohorata a lui 2008, pe coasta Pacificului, departe de agitatia din San Francisco, un trecator curios a descoperit o casa abandonata invelita in banda de avertizare galbena. Fascinat de magia imprejurimilor acesta s-a decis sa achizitioneze imobilul si sa-l renoveze, chiar daca se afla intr-o stare avansata de degradare.

Cu vedere spre Paradis
Ca in orice proiect de renovare, a fost nevoie de multa munca, imaginatie si curaj. Punerea in aplicare a tuturor acestor idei indraznete a fost o adevarata provocare, iar ferestrele balcon FAKRO au fost un aliat de nadejde in acest demers.
Designul deosebit al ferestrelor FGH-V a fost piesa de rezistenta in amenajarea mansardei, oferind un spatiu larg, luminos si o panorama nemarginita a Oceanului Pacific.
Prin deschiderea lor se formeaza un balcon ce permite brizei si murmurului oceanului sa patrunda in interior.

Un proiect prietenos cu mediul
In procesul de renovare al cladirii au fost folosite materiale reciclate precum scanduri de lemn ce au servit la construirea terasei si balconului.
Crearea unui interior ecologic - dat de finisaje si elementele decorative desprinse parca din natura - ne permite sa simtim armonia lumii inconjuratoare.
De asemenea, suprafetele mari vitrate oferite de ferestrele de balcon FAKRO creeaza iluzia unei treceri dinspre infinitul cerului spre nemarginirea oceanului.

O casa disponibila tuturor
In prezent cladirea este oferita spre inchiriere. Astfel, turistii pot experimenta tumultul Pacificului intr-o locatie inedita.
Cei care au inchiriat deja aceasta proprietate spun ca au fost fascinati si ca se vor mai intoarce.

Ferestrele balcon FGH-V ofera o priveliste care iti taie respiratia, oriunde te-ai afla, iti trezesc dorinta de aventura sau romantism si te fac sa reflectezi la frumusetile naturii.

 

Produs
Ferestre balcon FGH-V Galeria

Ferestre inovatoare, in doua canaturi suprapuse, cu dimensiuni generoase care, prin simpla deschidere, se transforma intr-un balcon ce invita la aer curat si de unde se poate admira peisajul panoramic. Inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Atat canatul superior cat si cel inferior sunt dotate cu sticla laminata antiefractie clasa P2A. Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic. Canatul superior cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana si prin articulare superioara. Canatul superior se deschide pana la un unghi de 45°. Balustradele laterale sunt integrate in cerceveaua inferioara si se deplaseaza inainte in timpul deschiderii cercevelei. La inchiderea cercevelei, balustrada este ascunsa, nefiind vizibila pe suprafata acoperisului. Echipate ca standard cu set de termoizolare XDP. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Gama larga de accesorii interioare. Unghiul de instalare: intre 35° si 55°. Se recomanda instalarea in planul acoperisului, fara perete atic.

Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Stire
Fereastra balcon FGH-V Galeria
2018.08.07    
Alte stiri in categoria de produse Fereastra de mansarda
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  fereastra  mansarda  balcon  fgh-v  galeria  america  oceanul  pacific  coasta  plaja  casa