Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation

Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation

Drenajul perfect al apei, mult timp economisit pe santier si un risc redus de executie incorecta

Cand se incepe un nou proiect de constructie sau se doreste pornirea unor lucrari de renovare, specialistii Knauf Insulation recomanda reflectarea asupra intrebarii: are structura o panta suficienta pentru a asigura un drenaj adecvat al apelor pluviale? Acest aspect poate fi o provocare pentru orice proiect. Knauf Insulation are solutia - Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation.

Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation
Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation

Cea mai usoara modalitate de a garanta drenarea corecta a apei este adaugarea unui sistem de evacuare direct peste stratul de izolatie, mai degraba decat in structura cladirii. Echipa de experti Knauf Insulation calculeaza elementele pentru suprafata cladirii pe care se doreste izolarea, tinand cont de toate specificatiile proiectului de constructie. Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation este inclus in stratul de izolatie, fara a fi nevoie integrarea in structura cladirii. Rezultatul? Drenajul perfect al apei, mult timp economisit pe santier si un risc redus de executie incorecta.

Knauf Insulation Smart Roof Top1 CTF si Smart Roof Top2 CTF reprezinta o solutie de izolare si directionare a apelor de inalta calitate. Un sistem personalizat, ideal pentru suprafetele care trebuie sa fie bine izolate si sa garanteze evacuarea adecvata a apei.

Solutia Knauf Insulation ofera o izolatie excelenta cu pante sau contrapante, prefabricate, care se potrivesc perfect cladirii sau proiectului clientului. Durabilitatea ridicata a izolatiei Knauf Insulation protejeaza cladirea, garanteaza costuri minime de intretinere, este incombustibila, fiind rezistenta la microorganisme si daunatori.

Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation
Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation

Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation ofera multe avantaje. Aceasta solutie de izolatie durabila iti ofera siguranta totala: drenajul adecvat si izolatia etansa reduc riscul aparitiei unor eventuale infiltratii, garantand o durata lunga de viata a acoperisului.

Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation este usor de instalat. Knauf Insulation ofera gratuit instructiuni clare de instalare. Sistemul este compus din elemente pretaiate. Astfel, timpul de instalare se reduce considerabil pe santier.

Lucrul cu Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation iti va economisi atat timp, cat si material. Necesitatea unei sape separate pentru pante este eliminata in totalitate, reducand greutatea, forta de munca si materialele de constructie, implicit si costurile.

Consultantul tehnic Knauf Insulation va coopera indeaproape cu clientul, va ghida in fiecare etapa a procesului si va lua in considerare fiecare detaliu al proiectului pentru dispunerea Sistemul de pante si contrapante pe suprafata acoperisului pe care se doreste izolarea. Apoi, va oferi planse in format .dwg si un plan detaliat de instalare in format .pdf. Astfel, clientul va beneficia de o solutie optima de drenaj, de calitate superioara, oferita de Knauf Insulation, care va rezista testului timpului.

Va invitam sa urmariti si materialul de prezentare "Solutii pentru drenajul apelor pluviale pe terase – Elemente de panta si contrapanta Knauf Insulation"

Produse mentionate in articol
Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top
 
Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top

Knauf Insulation SmartRoof Top este o placa compacta de vata minerala bazaltica cu densitate uniform distribuita pe toata grosimea placii ce se incadreaza in categoria produselor foarte grele. Produsul este incombustibil, rezistent la temperaturi ridicate, hidrofobizat in masa, rezistent la imbatranire si neutru din punct de vedere chimic. Dimensiunile nu se modifica datorita variatiilor mari de temperatura. Protectie la foc: material incombustibil, clasificat ca Euroclass A1 conform EN 13501·1. Izolatie fonica excelenta datorita structurii fibroase a materialului. Valoare scazuta de conductivitate termica λ = 0.038 (W/m·K). Rezistenta la compresiune: σ10 >70 kPa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...