proidea.ro catalog online de informatii produse

Tarom a mizat pe incalzirea industriala de la Hoval


2018. noiembrie 28.

Solutia utilizata este incalzirea industriala TopVent DHV

Incalzire industriala Hoval TopVent DHV

Divizia tehnica Tarom
  • Locatie: Romania/Otopeni
  • Suprafata: 6000 m²
  • Cladire veche.
Solutia utilizata: incalzire: TopVent DHV x 21 buc.

Obiectivele investitorului:
  • Rentabilitate crescuta a investitiei
  • Eficienta crescuta si costuri energetice optime
  • Fiabilitatea echipamentelor.
Activitatea de intretinere majora se desfasoara in hangarul din cadrul directiei tehnice, care a fost construit intre anii 1969 si 1972, avand o suprafata de 6000 m² si fiind reamenajat in anul 2000 pentru a corespunde integral cerintelor EASA (European Safety Aviation Agency) si FAA (Federal Aviation Administration). Directia tehnica Tarom asigura servicii de intretinere pentru intreaga flota a companiei, cat si pentru flota altor companii aeriene nationale sau internationale.

Obiectivul directiei tehnice Tarom este sa fie cel mai bun si cel mai eficient, din punct de vedere al costurilor, furnizor de servicii de intretinere pentru aeronave de tip Boeing 737, ATR 42 si ATR 72 din Europa Centrala si de Est. Serviciile efectuate in cadrul directiei tehnice Tarom includ lucrari de intretinere neplanificata, lucrari de intretinere planificata si lucrari de reparatii ale componentelor.

Pe parcursul a 40 de ani de activitate, directia tehnica Tarom a devenit un furnizor performant de servicii de intretinere, la cele mai inalte standarde, pentru cele mai utilizate modele de aeronave din transportul aerian de pasageri.
Spatiul este deservit de 21 de unitati TopVent, echipamente de furnizare a aerului pentru incalzire, fara tubulatura. Debitul de aer al echipamentului este de pana la 9000 m³/h, iar capacitatea de incalzire poate atinge 164 kW.

Ce diferentiaza echipamentele TopVent?
Air-Injectorul asigura o distribuitie optima a aerului in conditiile de operare variabile si previne curentii in zonele ocupate. Este recomandat pentru inaltimi de montaj cuprinse intre 4 si 25 de m. In functie de diferenta de temperatura dintre aerul de alimentare si aerul din interior precum si de debit, este reglat permanent unghiul de deschidere intre verticala si orizontala. Unitatile pot fi reglate in functie de modificarile conditiilor de functionare, in mod automat sau manual.

Maestri in economisirea energiei – Echipamentele TopVent au o inalta eficienta in destratificarea aerului si uniformizarea temperaturilor, reducand la minimum pierderile de caldura prin acoperis. Gratie Air-Injector-ului este nevoie de mai putin aer antrenat mecanic, obtinandu-se economii in exploatare.

Functionare optimizata - Utilizarea optima a energiei prin intermediul automatizarii TempTronic RC, care are la baza un algoritm intuitiv si logic.

Timpi scurti de instalare, usor de intretinut – Echipamentele sunt livrate gata pentru conectare, iar operatiunile de intretinere se pot face in conditiile de functionare ale sistemului nefiind necesar sa fie oprit in totalitate.

Sistem modular - Extrem de fiabil in exploatare datorita sistemului cu mai multe unitati, este de asemenea usor de adaptat pentru diferite intervale de putere, in functie de conditiile de operare. Exista inclusiv posibilitatea de extinderea sistemelor existente.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre incalzirea industriala TopVent DHV, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hoval Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077190 Ilfov, Voluntari, sos. Pipera-Tunari nr 4 E-F, etaj 2, camera 1
Telefon: +40 21 410 3000
Fax: +40 21 410 3044
Mobil: +40 72 245 5969
E-mail:
Web: www.hoval.ro
Valeriu Timofan
director general  
   
   
   
   
Hoval Srl este reprezentanta grupului de firme Hoval, producator de echipamente de incalzire si ventilatie: cazane de apa calda cu focar presurizat, in gama de putere 50-6000kW; cazane murale de apa calda in condensatie, in gama de puteri 12-120kW; cazane de apa calda in condensatie, in gama de puteri 15-2300kW; sisteme de producere a apei calde menajere; sisteme solare; pompe de caldura; cazane industriale de apa calda si fierbinte in gama 3000-10.000kW; sisteme de climatizare- ventilatie pentru spatii industriale si comerciale (hale de productie, depozite, hangare, sali expozitie, piscine).
Denumiri marca: Hoval
Alte stiri in categoria de produse Instalatie de climatizare monobloc
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de conditionare a aerului si tehnologie de racire
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  hoval  tarom  incalzire  incalzirea  industriala  topvent  top  vent  dhv  otopeni  rentabilitate  incalzire  caldura  hoval