Instalarea casetei pentru apa pluviala HL600N

Caseta de ape pluviale cu articulatie sferica, cos pentru frunze si obturator de miros mecanic

Compania austriaca HL Hutterer & Lechner GmbH este bine cunoscuta de mai multe decenii in industria de constructii, ca urmare a produselor sale, insa in principal datorita casetei sale de ape pluviale extrem de bine gandite. Realizata din material plastic, usoara, cu o robustete dovedita datorita nervurilor de rigidizare si simplu de instalat datorita racordului orientabil cu bila, inexistenta aceastei facilitati fiind de neconceput acum in orice santier.

Schimbarile climatice, modificarea puternica a conditiilor meteorologice si intensificarea fenomenelor de ploi severe ce alterneaza cu perioade lungi de seceta au condus la cresterea cerintelor pentru drenajul acoperisurilor si evident si asupra casetelor de apa pluviala conectate la sistemul de jgheaburi si burlane. HL Hutterer & Lechner a raspuns acestor cerinte cu noua serie de casete pluviale HL600N: toate aspectele pozitive au fost mentinute sau imbunatatite decisiv - pentru acelasi pret.

Caseta ape pluviale HL600N cu racord evacuare DN110/125 cu articulatie sferica 360° (orientare variabila de la 0-90°), cos pentru frunze cu preaplin de urgenta, obturator de miros mecanic cu clapeta si garnitura injectata, capac de inspectie cu maner si inele ajustabile pentru burlane cu diametrul exterior de 80, 100 si 120 mm.

Caseta ape pluviale HL600N
Caseta ape pluviale HL600N
  • Capacitatea de scurgere: 11 litri/secunda – majorata cu mai mult de 50%
  • Este posibila conectarea burlanelor cu diametre de Ø80, Ø100 si Ø120mm
  • Un singur racord de evacuare cu DN110 si DN125
  • Piesa de racord la burlan regandita: excentrica, ajustabila orizontal infinit; cu un stut de 50mm pentru a compensa dilatarile si contractiile burlanului. Astfel, se elimina riscul ca burlanul sa se deconecteze de caseta ca urmare a fenomenului de dilatare/contractare
  • Capac si clapeta anti-miros: etansare asigurata cu garnitura injectata in clapeta anti-miros - blocheaza emanarea gazelor si mirosurilor din reteaua de canalizare atunci cand reteaua pluviala este racordata la reteaua menajera
  • Cos pentru frunze: mai mare si prevazut cu functie de preaplin; in cazul in care cosul se umple cu frunze, tubul de preaplin din mijloc asigura in continuare evacuarea apei de ploaie
  • Prindere: deschiderea usoara a capacului.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre caseta pentru ape pluviale HL600N, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei HL Hutterer & Lechner GmbH, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Casete HL pentru ape pluviale
 
Casete HL pentru ape pluviale

Evacuarea apei de ploaie de pe acoperis in reteaua de canalizare sau pentru a fi infiltrata in sol reprezinta astazi o solutie standard a cladirilor moderne. Conexiunea intre burlane si conductele de canalizare se realizeaza cu ajutorul casetelor pentru ape pluviale. Casetele pentru ape pluviale sunt privite ca cele mai fiabile puncte de acces si curatare. Casetele de ape pluviale de la HL asigura suplimentar si o protectie impotriva mirosului datorita sistemului mecanic de obturare a mirosului cu care este echipata caseta.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Instalarea casetei pentru apa pluviala HL600NHO
Instalarea casetei pentru apa pluviala HL600NHO
Caseta de ape pluviale pentru burlane instalate in interiorul fatadei
Instalarea casetei pentru apa pluviala HL600NHO

Categorii

Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...