GEZE a echipat Shopping City Timisoara cu un sistem de usa revolutionar si personalizat

Usa rotativa si glisanta automata intr-una singura GEZE TSA 395 Multi

GEZE, unul dintre liderii in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a furnizat si instalat in centrul comercial Timisoara Shopping City produsul GEZE TSA 395 Multi - o usa rotativa si glisanta automata intr-una singura, oferind vizitatorilor confort in acces, cat si siguranta si estetica. De mari dimensiuni, cu un diametru de 5400 mm, aceasta usa este ideala pentru locatii comerciale unde clientii circula cu obiecte mari si carucioare de cumparaturi. Mai mult, aceasta este recomandata si pentru spitale, unde accesul trebuie sa fie rapid si facil, iar personalul foloseste paturi sau carucioare medicale.

GEZE TSA 395 Multi combina cele mai bune caracteristici din cele doua "lumi", integrand si o usa glisanta automata. Aflata in centru, aceasta functioneaza normal, oferind usurinta in miscare la trecerea cu obiecte foarte mari sau in perioade cu trafic ridicat, in timp ce usa rotativa este inactiva.

Usa rotativa cu doua foi ofera libertate si creativitate arhitectilor, in timp ce duce accesibilitatea si confortul la un nou nivel.

"Parteneriatul cu centrul comercial din Timisoara a fost despre colaborare si customizare. Prin instalarea acestei usi care este si rotativa si glisanta automata, intrarea in mall nu numai ca este spectaculoasa din punct de vedere al design-ului, dar ofera si multifunctionalitate, astfel ca vizitatorii se pot bucura de un acces usor si placut, fara bariere sau neplaceri. In plus, aceasta contribuie la eficienta energetica din interiorul cladirii, deoarece se deschide doar atunci cand este necesar, avand un efect de izolare impotriva influentelor meteorologice", a declarat Cristian Circiumaru, National Sales Manager GEZE Romania.

Atunci cand intrarea unei cladiri necesita atat un design sofisticat, dar si capacitatea de a fluidiza in siguranta un numar mare de vizitatori, propunerea consultantilor GEZE pentru acest sistem de usa GEZE TSA 395 Multi a venit ca un raspuns firesc de a livra o solutie profesionista, integrata, cu performante tehnice, dar si estetice.

"Acest tip de produse denota preocuparea beneficiarului pentru solutii de calitate si ne bucuram ca Shopping City Timisoara beneficiaza de cele mai noi tehnologii", completeaza Cristian Circiumaru.

Categorii

Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...