Fakro prezinta un alt proiect realizat cu succes in regiunea Blaricum din Olanda

Ferestre de mansarda Fakro FDY-V U3 realizate special pentru vila BlarikomCladirile sunt cea mai palpabila masura a frumusetii exterioare a unui oras, de aceea misiunea Fakro este de a oferi personalitate tuturor acoperisurilor, dar in acelasi timp sa imbunatateasca experienta de a locui la mansarda.De data aceasta, Fakro va prezinta un alt proiect realizat cu succes in regiunea Blaricum din Olanda. Avand un design elegant, inspirat din natura, cladirea din regiunea Blaricum se desfasoara pe patru etaje si este compusa din doisprezece apartamente si doua penthouse-uri. Provocarea a fost de a crea iluzia unui intreg intre ferestre si acoperis, iar pentru asta, s-au folosit ferestrele de mansarda FDY-V U3, realizate special pentru acest proiect.Datorita dimensiunilor generoase ale ferestrelor de mansarda Fakro FDY-V U3, locuitorii celor doua apartamente de la mansarda se pot bucura si de lumina naturala si de aer curat din abundenta, dar si de o vedere panoramica asupra naturii.

Pentru a oferi un aspect uniform al acoperisului s-a folosit culoarea gri inchis din paleta RAL, pentru profilele exterioare ale ferestrelor.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre ferestrele de mansarda Fakro FDY-V U3, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda Fakro FDY-V, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Ferestre superinalte FYP-V proSky si FDY-V Duet proSky
 
Ferestre superinalte FYP-V proSky si FDY-V Duet proSky

Pivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane), ajutata de sistemul performant de balamale (patent FAKRO), permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera o luminare suplimentara. Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45°. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39-43°. Conform DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor), dupa instalare, partea inferioara a ferestrei trebuie sa fie situata la o inalitime de minim 95 de cm fata de podea, iar partea superioara la o inaltime de minim 220 cm. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Ferestrele se pot roti in jurul articulatiei pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare.
FYP-V proSky - ferestre intr-un singur canat, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 206 cm, unghiul de instalare: intre 20° si 65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.
FDY-V Duet proSky - ferestre cu doua canaturi suprapuse, partea inferioara fixa fiind dotata cu geam de siguranta, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 255 cm, unghiul de instalare: intre 25-65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...