proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul sediu al Consiliului de Radio-Televiziune din Valonia, Bruxelles


2019. martie 11.

Ferestrele Fakro - instrument de captare a luminii pentru arhitecti
Noul sediu al Consiliului de Radio-Televiziune din Valonia, amplasat in centrul Bruxelles-ului a capatat o noua infatisare.

Din cauza lipsei de lumina naturala din partea centrala a cladirii, un arhitect a propus folosirea ferestrelor pentru acoperis terasa Fakro, pentru a asigura patrunderea luminii naturale si aerisirea adecvata a interiorului.

Pe langa design-ului estetic, calitatile functionale ale acestor ferestre includ, de asemenea, o izolatie termica excelenta, cu o valoare de 0,7 W/m²K si o performanta impresionanta pentru izolarea fonica. Acoperisul prevazut cu ferestrele Fakro D_F are un design minimalist si ofera intregului proiect o nota de stil aparte. Lumina naturala ce patrunde in interior ofera iluzia unui spatiu deschis, sub cerul liber, de contact cu lumea exterioara, fapt ce contribuie la imbunatatirea starii de spirit si libertate a oamenilor din interior.Arhitectul Anne Ledroit, care a proiectat aceasta cladire, a confirmat afirmatia de mai sus: "Am ales FAKRO in primul rand pentru estetica sa si eficienta energetica foarte buna. In comparatie cu alte ferestre de acoperis terasa disponibile pe piata, acestea au o forma mai compacta si mai moderna pe care am gasit-o fascinanta. Asa cum am mentionat deja, performanta excelenta a izolatiei termice este un aspect foarte important care ne atrage atentia."
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele Fakro pentru acoperis tip terasa, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Ferestre Fakro pentru acoperis tip terasa

Ferestrele pentru acoperis tip terasa aduc lumina naturala in interiorul cladirii, dau posibilitatea de aerisire a incaperii si asigura o izolare termica excelenta. Ferestre disponibile in versiunea cu actionare electrica, cu deschidere manuala sau fixe. Ferestre cu tamplarie din PVC alb, cu insertie de polistiren in camerele de termoizolare. Unghiul de instalare: intre 0° si 15°. DXC, DMC, DEC ferestre pentru acoperis tip terasa, cu cupola din policarbonat (transparent - C sau mat - M) rezistent la deteriorari mecanice si raze UV. DXC-C, DXC-M ferestre fixe. DMC-C, DMC-M ferestre cu deschidere manuala. DEC-C, DEC-M ferestre actionate electric. Plasarea motorului in cercevea ii ofera protectie in cazul aparitiei condensului, crescand semnificativ durabilitatea dispozitivului. DXF, DMF, DEF Ferestre pentru acoperis tip terasa, fara cupola, cu geam termopan dublucameral si profile negre de protectie pe contur. DXF ferestre fixe. DMF ferestre cu deschidere manuala. DEF ferestre actionate electric.

Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Alte stiri in categoria de produse Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  fereastra  ferestre  acoperis  terasa  sediu  consiliu  radio  televiziune  valonia  bruxelles  d_f