proidea.ro catalog online de informatii produse

Produsele Siniat la Universitatea din Salford


2018. decembrie 07.

Constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere cu ajutorul produselor Siniat

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford

Universitatea din Salford a investit 81 de milioane de lire pentru a construi noi camine studentesti si facilitati de recreere – printre care o sala de cinema pentru studenti, profesori si comunitatea locala. A fost creat un consortiu numit Salford Village Limited pentru a asigura proiectarea, executia si viitoarea administrare a cladirilor. Contractorul principal, compania Graham Construction, a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips carton folosite la interior si la placarea exterioara a cladirilor. Proiectul a urmarit crearea unei zone cu personalitate distincta in spatiul urban, propunandu-si ca tinta obtinerea clasificarii "exceptional" conform normelor BREEAM, stabilind standarde ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica.

Faza specificatiilor
Alegerea sistemelor gips carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford - Faza specificatiilor

1: Placa AquaBoard pentru interior, exterior si fatade
AquaBoard 12,5 este o placa speciala cu o compozitie complexa a miezului din gips armat cu fibra de sticla, aditiv de silicon rezistent la apa si alti aditivi ce previn aparitia mucegaiului. Are un invelis exterior de culoare portocalie, realizat dintr-o impaslitura de fibra de sticla, tratata pentru a impiedica absorbtia de apa.

2 si 3: Placa din gips-carton rezistenta la impact LaDura 12,5
LaDura este o placa din gips-carton cu miez de gips de mare densitate, puternic aditivat impotriva umezelii, armat cu fibre din lemn de esenta tare si fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Dezvoltata special pentru aplicatii cu solicitarii intense si extreme, placa de mare densitate LaDura indeplineste cele mai exigente cerinte tehnice: protectie impotriva incendiilor, nivel acustic ridicat, rezistenta la umiditate, rezistenta la forfecare, rezistenta la smulgere, rezistenta la impact.

Faza montajului
GTEC Weather Defence este un produs Siniat UK care in Romania poate fi inlocuit cu placa AquaBoard de la Siniat. Cele doua provocari majore ale proiectului au fost termenele foarte scurte de predare si obtinerea clasificarii "exceptional " conform standardelor BREEAM. Colaborand cu echipa noastra tehnica inca din etapele preliminare, compania Graham Construction a ales ca solutie placile din gips carton Weather Defence pentru a satisface multiplele cerinte ale lucrarii, placile folosite pentru realizarea proiectului insumand o suprafata de 26.700m².

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford - Faza montajului

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford - Faza montajului

Rezultatul

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford

Produsele Siniat folosite la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere - Universitatea din Salford


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Siniat utilizate la constructia noilor camine studentesti si facilitati de recreere de la Universitatea din Salford, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Placa gips carton AquaBoard pentru exterior si fatade

AquaBoard 12,5 mm produsa de Siniat este o placa speciala cu o compozitie a miezului din gips armat cu fibra de sticla, aditiv de silicon rezistent la apa si alti aditivi ce previn aparitia mucegaiului. Are un invelis exterior de culoare galben-portocalie, realizat dintr-o impaslitura de fibra de sticla, tratata pentru a impiedica absorbtia de apa. Domenii de utilizare: spatiile cu expunere la umiditate ridicata, severa si extrema, reprezentand o alternativa a placilor pe baza de ciment. Aplicatii interne: bai colective din cladirile publice, restaurante, cantine, piscine, saune, garaje, subsoluri,incaperi in care este ceruta rezistenta la aparitia mucegaiului. Aplicatii externe: pentru fatade externe - poate fi tencuita; placa suport pentru sistemul termoizolant; realizarea plafoanelor si a peretilor despartitori dintre balcoanele exterioare; placarea fetelor interioare ale: acoperisurilor, balcoanelor, scafelor exterioare, stresinilor; proiecte care necesita fixarea sistemelor de compartimentare din gips-carton inainte de executia acoperisului sau de etansarea cladirii. In cazul aplicatiilor externe este necesara utilizarea unui sistem de protectie la intemperii (masa de spaclu si tencuiala decorativa,termosistem, fatada ventilata, zidarie, etc.).

Placa gips carton mare densitate LaDura

LaDura este o placa speciala din gips-carton produsa de Siniat. Are un miez de gips de mare densitate, puternic aditivat impotriva umezelii, armat cu fibre din lemn de esenta tare si fibra de sticla. Suprafetele si marginile longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Dezvoltata special pentru aplicatii cu solicitari intense si extreme, placa indeplineste cele mai exigente cerinte tehnice: protectie impotriva incendiilor, nivel acustic ridicat, rezistenta la umiditate, rezistenta la forfecare, rezistenta la smulgere, rezistenta la impact. Domenii de utilizare: placa LaDura este ideala pentru utilizarea in: spatii aglomerate cu trafic intens; scoli, spitale, sali de sport; cinematografe, muzee si galerii de arta; depozite en-gros si en-detail; spatii publice care sunt predispuse actelor de vandalism, penitenciare, centre de detentie, etc.

Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
   
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Produsele Siniat la Universitatea din Bath
2018.12.14    
Sisteme gips-carton si accesorii Siniat la cladirea spitalului Sid Watkins din Marea Britanie
2018.11.09    
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  produs  produse  siniat  universitate  universitatea  salford  aquaboard  aqua  board  camin  camine  studentesc  studentesti  ladura  la  dura  siniat  etex  building