proidea.ro catalog online de informatii produse

Aplicarea tencuielii armate cu fibra ADERA Fybro


2019. martie 05.

Rezistenta si fara risc de aparitie a fisurilor

ADERA Fybro - tencuiala armata cu fibre - construiesti si renovezi fara sa mai ai nevoie de clasica plasa din fibra de sticla, iar peretele va avea o tencuiala impecabila: rezistenta si fara risc de aparitie a fisurilor.

Tencuiala ADERA Fybro este un mortar pe baza de ipsos armat cu fibre. Se aplica manual, la interiorul incaperilor. In combinatie cu apa, se obtine o pasta omogena cu timp de lucru extins, usor de aplicat si preparat.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tencuiala armata cu fibre ADERA Fybro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Inovatie unica in Romania: ADERA Fybro de la Siniat
2016.06.30    
Alte stiri in categoria de produse Glet
Alte stiri in categoria de produse Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  tencuiala  tencuieli  armata  armate  fibra  adera  fybro  rezistenta  fisura  fisuri  building  performance