proidea.ro catalog online de informatii produse

Produsele Siniat la cladirea Lexicon din Islington, Londra


2019. februarie 05.

Firma de constructii PIB Contractors a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips-carton

Produsele Siniat la cladirea Lexicon din Islington, Londra

Situata intr-o zona excelenta, la granita dintre Angel, Shoreditch, Clerkenwell si Farringdon, constructia va reprezenta o parte importanta din City Road Basin Masterplan. Creat ca un joint venture intre dezvoltatorul imobiliar Mount Anvil si asociatia de locuinte Affinity Sutton, complexul Lexicon cuprinde 307 apartamente – 200 disponibile pentru vanzare si 107 cu destinatia de locuinte sociale. Turnul de 36 de etaje, ce va fi cea mai inalta cladire din Islington, va oferi apartamente cu unul, doua si trei dormitoare. In plus, proiectul include o suprafata de 785 m² destinata diverselor spatii comerciale, 52 de locuri de parcare, precum si spa, piscina si sala de sport rezervate locatarilor. Firma de constructii PIB Contractors a ales Siniat ca furnizor cheie pentru sistemele si placile din gips-carton, pentru a beneficia de un pachet complet cu toate detaliile proiectului care sa raspunda provocarilor unice ale unei cladiri cu un asemenea regim de inaltime.

Alegerea sistemelor gips-carton si a produselor potrivite proiectului a fost esentiala. Mai jos, o selectie din cele folosite in acest proiect:

Produsele Siniat la cladirea Lexicon din Islington, Londra

1: Placa gips-carton acustic NIDA Acustic 12,5
NIDA Acustic 12,5 este o placa gips-carton formata dintr-un miez de gips cu densitate mare si ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special. Fata superioara este de culoare albastra.

2: Placa gips-carton rezistenta la foc NIDA Flam 12,5
NIDA Flam 12,5 este o placa gips-carton cu miez de gips aditivat si puternic ranforsat cu fibre de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Placa are coeziunea miezului imbunatatita la temperaturi ridicate.

3: Placa rezistenta la foc si umezeala NIDA HydroFlam 12,5
NIDA Hydroflam 12,5 este o placa gips-carton cu miez de gips aditivat si ranforsat cu fibre de sticla, ce asigura intarzierea propagarii focului si micsorarea absorbtiei de umezeala, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Fata superioara este de culoare verde.

Produsele Siniat la cladirea Lexicon din Islington, Londra

Faza montajului
GTEC Weather Defence este un produs Siniat UK care in Romania poate fi inlocuit cu placa AquaBoard de la Siniat. Pentru realizarea fatadei, firma de arhitectura SOM a specificat utilizarea panourilor din sticla emailata amplasate intr-un spatiu de ventilare. Pentru un turn de 36 de etaje, solutia poate genera deplasari intre structura si fatada externa, ceea ce ar fi facut ca lucrarea sa nu intruneasca criteriile de performanta solicitate. Aceasta provocare a insemnat crearea unor solutiii personalizate in detaliu pentru zidul comun si coloanele exterioare.

Produsele Siniat la cladirea Lexicon din Islington, LondraIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Siniat utilizate la cladirea Lexicon, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
   
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  etex  siniat  cladire  cladirea  lexicon  islington  londra  placa  placi  gipscarton  gips  carton  fibre  sticla  etecs