Pardoseala EGGER cork+ trece testul de anduranta

Colectia de pardoseli cork+ de la EGGER reuneste cu succes avantajele produsului natural din pluta cu functionalitatea parchetului laminat

Cativa mii de parteneri de afaceri, numerosi angajati EGGER, conducerea Grupului si insusi proprietarul Michael Egger, impreuna cu cainele sau Oskar, au supus parchetul cork+ unui test de anduranta.

Contorul instalat in fabrica EGGER din St. Johann a indicat in octombrie 2013 fabuloasa cifra de 222.222 pasi, care s-au efectuat pe pardoseala cork+ timp de aproape un an si jumatate. Controlul atent al starii parchetului a indicat ca eventualele ingrijorari cu privire la rezistenta sa sunt nefondate: parchetul nu prezinta aproape deloc urme de utilizare, decorul este frumos si expresiv ca la inceput.
Aceste proprietati au fost posibile datorita prelucrarii de calitate deosebita si stratului de acoperire rezistent la razele UV, strat care protejeaza suprafata in mod suplimentar.

Pe langa impresionanta rezistenta dovedita, pardoseala cork+ demonstreaza si alte avantaje: datorita celor doua straturi de pluta integrate, pardoseala este calda si silentioasa, iar pe langa aceasta nu contine PVC si plastifiant, fiind premiata cu distinctia de calitate "Ingerul albastru". Colectia de pardoseli cork+ de la EGGER reuneste astfel cu succes avantajele produsului natural pluta cu functionalitatea parchetului laminat.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pardoseala EGGER cork+, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei EGGER Retail Products Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pardoseli laminate EGGER Pardoseli din pluta EGGER Cork+ Pardoseli laminate moderne EGGER Design+ Pardoseala laminata EGGER cu tehnologie aqua+
 
EGGER Retail Products
4 produse

EGGER ofera o gama variata de solutii pentru podele de o calitate clasa intai. Colectiile se remarca prin aspectul natural oferit decorurilor si prin suprafetele potrivite pentru acestea.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...