Decor Floor livreaza si instaleaza pardoseala tehnica suprainaltata Knauf la Bucharest One

Instaleaza aproximativ doua etaje pe saptamana, suprafata totala contractata fiind de peste 36.000 m²

Bucharest One
Noul skyline bucurestean Bucharest One, menit sa devina a doua cladire ca inaltime din oras, prin antreprenor general Bog'Art, unde Decor Floor livreaza si instaleaza aproximativ doua etaje pe saptamana de pardoseala tehnica suprainaltata Knauf, din suprafata totala contractata de peste 36.000 m².

Pardoseala tehnica suprainaltata Knauf
Demontabila DB este un element de baza in realizarea spatiilor de lucru evoluate unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie.

Astfel se da posibilitatea realizarii diverselor retele de distributie sub pardoseala (electrice, de iluminare, telefonice, telematice, etc). Acest sistem permite accesul in spatiul care se creaza intre pardoseala si stratul suport pentru orice tip de modificare sau adaugare.

Datorita clasificarii ca materiale de constructie incombustibile, GIFAfloor DB sunt destinate pentru utilizarea, de exemplu, in zonele de evacuare in caz de incendiu sau in salile de sedinte si in constructiile inalte, unde vor inlocui materialele din lemn.
Rezistenta ridicata a materialului permite utilizarea unor panouri mai subtiri decat cele realizate din alte materiale, dar care au aceeasi capacitate portanta.

Toate accesoriile utilizate pentru pardoselile flotante, de exemplu prizele electrice, pot fi integrate cu usurinta in panourile GIFAfloor DB.Produs: pardoseala tehnica suprainaltata Knauf
Suprafata: peste 36.000 m²
Antreprenor general: Bog’Art
Anul: 2015.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile brute DB Knauf Integral GIFAfloor pentru pardoseli suprainaltate demontabile, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Decor Floor Srl, folosind butonul corespunzator.

Categorii

Pardoseala tehnica suprainaltata
Pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Compartimentare usoara, plafon, pardoseala tehnica suprainaltata
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...