proidea.ro catalog online de informatii produse

Ghid video de instalare al kit-ului de montaj Danfoss pentru LCP la distanta


2018. iulie 25.

Special proiectat pentru convertizoarele de frecventa VLT® HVAC Drive

Noul kit de montaj va permite utilizatorului sa monteze convertizorul de frecventa cat mai aproape de motorul electric actionat, reducand astfel costurile cu materialele aditionale.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre kit-ul de montaj Danfoss pentru LCP la distanta sau despre convertizoarele de frecventa Danfoss, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077160 Ilfov, Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei, nr. 208
Telefon: +40 31 222 2201
Telefon: +40 31 222 2101
E-mail:
Web: www.danfoss.ro
Web: www.products.danfoss.ro
Servicii cu clientii
  +40 31 630 9888
   
   
   
   
Fondata in 1933 de Mads Clausen, in Nordborg, Danemarca, Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime. Danfoss raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura (ajuta in construirea infrastructurii in mod durabil si eficient), alimentatie (contribuie la cresterea productivitatii in sectorul agricol si la pastrarea si conservarea produselor alimentare), eficienta energetica (tehnologia Danfoss pentru eficientizare a consumului energetic permite obtinerea unor rezultate mai bune cu resurse reduse) si solutii pentru protectia mediului inconjurator (contribuie la scaderea nivelului de emisii si cresterea calitatii vietii umane).
Denumiri marca: Danfoss
Stire
Noul kit de montaj Danfoss pentru LCP la distanta
2018.07.25    
Alte stiri in categoria de produse Convertizor de frecventa, soft starter
Alte stiri in categoria de produse Distributie electrica de joasa tensiune
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  danfoss  danfos  ghid  video  instalare  montaj  montare  corect  instructiune  instructiuni  kit  lcp  distanta  danfos  drives  convertizor  convertizoare  frecventa  frecvente