EQUITONE - potential unic pentru un design autentic

Festival Hall - fatada arhitecturala din paneluri din fibrociment de inalta densitate Eternit

Festival Hall din Erl este o cladire noua dedicata artelor spectacolului, amplasata in imediata vecinatate a unui teatru de vara inaugurat in 1959. Aceasta se inalta intr-o nota vizuala avangardista, complementara elementelor clasice ale cladirii originale, o structura poligonica angulara si complet neagra.
Atat geometria, cat si cromatica pluseaza in definirea dualitatii dintre vechi si nou. Daca exteriorul alb al cladirii initiale iese in evidenta pe durata verii, schimbarea sezoanelor aduce o noua perspectiva in cromatica ansamblului, Festival Hall iesind in evidenta prin colorit pe timp de iarna. Suprafetele exterioare sunt realizate din beton armat insotit de formatiuni in consola din otel si lemn, imbracate in paneluri din fibrociment negru EQUITONE, decupate in forme speciale.

Materiale pentru fatade ventilate din fibrociment
EQUITONE este un material pentru fatade proiectat de arhitecti si pentru arhitecti. Compania belgiana care detine acest brand produce paneluri din fibrociment de inalta densitate pentru fatade ventilate de peste un secol. Fiecare panel este unic, subliniind textura naturala, netratata a materialului de baza din fibrociment Eternit. Materialele de ultima generatie sunt colorate in masa, flexibile, rezistente si usoare si pot fi perforate sau imprimate pentru efecte estetice impresionante. Pentru o durata de viata cat mai indelungata, acestea sunt prevazute cu un strat de protectie impermeabil si stabil sub actiunea razelor UV.
Aspectul unic, natural si autentic al materialelor EQUITONE confera un echilibru intre calitate si estetica. Oricare ar fi optiunile de design de fatada, EQUITONE garanteaza detalii clare, monolitice.

De ce EQUITONE [natura]?
Unicitatea, aspectul natural si autentic au facut din EQUITONE [natura] o alegere potrivita pentru arhitectura cladirii.
Fiecare panel EQUITONE [natura] este unic, afisand subtil textura interioara a fibrocimentului Eternit. Materialul se fabrica in paneluri de mari dimensiuni si poate fi transformat in orice dimensiune sau forma, folosind echipamente standard atat in atelier, cat si pe santier.

Caracteristicile materialelor EQUITONE
  • Incombustibile
  • Usoare
  • Rezistente
  • Foarte durabile
  • Aspect optic placut
  • Rezistenta la ger
  • Rezistenta la fungi si insecte
  • Intretinere minima.Detalii proiect: Sala de concerte
Adresa: Erl, Austria
Arhitect: Delugan Meissl Ass. Arc.
Proiect: Tiroler Festspiele
Material: EQUITONE [natura] N251


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre materialele pentru fatade ventilate EQUITONE [natura], faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Creaton South-East Europe - Divizia Equitone, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Materiale pentru fatada ventilata Equitone - [tectiva]
 
Materiale pentru fatada ventilata Equitone

Materialele pentru fatade ventilate Equitone ofera o flexibilitate de neegalat in materie de design. Fibrocimentul are o culoare autentica, aceeasi in toata masa sa, ceea ce inseamna ca suprafata arata textura si culoarea intrinseca a materialului eternit din interior. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, aceste materiale de culoarea miezului de fibrociment pot fi transformate in detalii clare, monolitice de fatada.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Invelitoare din ardezie sau fibrociment pentru fatada si acoperis
Invelitoare din ardezie sau fibrociment pentru fatada si acoperis
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...