Sisteme BIS Bosch implementate in ansamblul Openville Timisoara

Cea mai avansata tehnologie germana in domeniul managementului inteligent al cladirilor

Ansamblul Openville Timisoara
Sisteme BIS Bosch implementate in ansamblul Openville Timisoara

Companiile Iulius si Bosch Security Systems au realizat un parteneriat in Romania, in ceea ce priveste cele sapte cladiri de birouri clasa A din ansamblul Openville Timisoara, care vor beneficia de cea mai avansata tehnologie germana in domeniul managementului inteligent al cladirilor.

Building Integration System (BIS), dezvoltat de compania Bosch, va permite centralizarea tuturor sistemelor de monitorizare si control ale cladirilor pe o singura platforma, asigurand, astfel, eficienta sporita in administrare, costuri reduse de operare si un nivel maxim de securitate. In lume, exista peste 3.000 de sisteme BIS implementate, fiind utilizat in infrastructura, la aeroporturi si statii de cale ferata, la unitati militare, centrale energetice si in industria chimica, precum si la institutii publice si guvernamentale, cladiri comerciale, shopping mall-uri si in sectorul bancar. Aeroporturile din Dubai si Singapore sau O2 Arena din Berlin sunt doar cateva exemple de entitati care utilizeaza sistemul dezvoltat de Bosch.

Daca in prezent, majoritatea companiilor folosesc mai multe sisteme independente pentru monitorizare si control, sistemul implementat la Openville ofera un management al securitatii si sigurantei personalizat pe nevoile cladirilor de birouri. Mai precis, va contribui la reducerea costurilor de operare, prin integrarea si gestionarea pe o singura platforma a unui numar mare de sisteme: monitorizare si alarme detectie incendiu, gestionarea evacuarii si alarmare publica, detectie efractie cu monitorizare video in timp real, controlul accesului pentru zonele cu nivel normal de securitate si cele de inalta securitate, gestionarea parcarilor, controlul lifturilor prin gestionarea drepturilor de acces la diverse etaje, control sistem HVAC, iluminat si storuri, monitorizare IT etc.

Unul dintre principalele avantaje ale BIS il reprezinta managementul inteligent al alarmelor. In caz de pericol, sistemul identifica alarmele, locul de amplasare pe planuri si ofera scenarii de actiune, pentru a asigura o reactie imediata si adecvata.

Ansamblul multifunctional Openville va include sapte cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili. Toate imobilele vor respecta normele pentru certificarea LEED, fiind dotate cu sisteme, aparatura si echipamente de ultima generatie, cu un consum redus de energie, selectate special pentru a se alinia standardelor cladirilor verzi.

Produse mentionate in articol
Camere de supraveghere Bosch tip box Camere de supraveghere Bosch tip Dome Camere de supraveghere analogice Bosch pentru aplicatii speciale Camere de supraveghere Bosch IP HD PTZ
 
Sisteme de supraveghere video Bosch
7 produse

Sistemele de supraveghere video Bosch cuprind camere IP, camere analogice, encodere si decodere, inregistratoare video, software video, iluminatoare, monitoare, matrici video si tastaturi comanda si accesoriile aferente sistemelor.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Centrale adresabile Bosch Centrale conventionale Bosch Detectori de incendiu adresabili Bosch Detectori de incendiu conventionali Bosch
 
Sisteme de detectie si semnalizare incendiu Bosch
12 produse

Sistemele de alarma in caz de incendiu de la Bosch Security asigura certitudinea unei bune investitii. Investitie este sigura, minima initial si care poate fi extinsa ulterior oferind calitate ridicata, la standarde de calitate Bosch.

12 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem digital de adresare publica si alarma vocala Bosch Paviro Sistem analogic de adresare publica si alarma vocala Plena VAS Sistem digital de adresare publica Plena MATRIX Sistem analogic de adresare publica Bosch Plena Easy Line
 
Sisteme de adresare publica si alarma vocala Bosch
6 produse

Sistemele adresare publica si alarme vocale Bosch cuprinde gama de produse: sistemele analogice de adresare publica Praesideo, Plena MATRIX si Plena Easy Line, sistemul digital Plena VAS si difuzoare Bosch.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Software de integrare de securitate Bosch - Building Integration Systems (BIS)
 
Software de integrare de securitate Bosch - Building Integration Systems (BIS)

Structura modulara faciliteaza posibilitatea construirii solutiei de securitate pentru indeplinirea cerintelor clientului. Posibilitatile de upgrade de la versiunile anterioare inseamna protectia pe termen lung a investitiei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
APE/CCTV software pentru controlul accesului Controller modular de access AMC2 Centrale de control al accesului Bosch seria B si G
 
Sisteme de control al accesului Bosch
3 produse

Software pentru controlul accesului, controllere, extensii si centrale de control al accesului Bosch.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conferinta DCN Multimedia Sistem de conferinta wireless DICENTIS Sistem digital de discutie CCS 1000 D Sistem digital de traducere simultana Integrus
 
Sisteme de conferinta si traducere simultana Bosch
4 produse

Sistemele de sonorizare Bosch sunt alegerea pentru aplicatiile complexe de adresare publica si evacuare vocala de urgenta.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de sonorizare
Sistem de sonorizare
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de acces si parcare
Sistem de acces si parcare
Accesoriu pentru sistem de alarma, sistem antiefractie
Accesoriu pentru sistem de alarma, sistem antiefractie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...