Beneficiile unui sistem bun de ventilatie

Beneficiile unui bun sistem de ventilatie

Avantajele ventilatorul Blauberg Moon 100

Nu putem nega faptul ca, aerul proaspat este vital pentru oameni. Avem nevoie de el pentru a supravietui.
Locurile de munca precum si climatul in care traim ne determina sa petrecem mult timp in interior. Acest fapt duce la obligativitatea unui sistem de ventilatie bun.

Care sunt avantajele sistemelor bune de ventilatie?

In primul rand, trebuie sa intelegem ce inseamna "ventilatia".
Aceasta se refera la procesul prin care, aerul curat este introdus intr-o incapere, in timp ce, cel viciat din incaperi este eliminat. Exista diferite sisteme de ventilatie ce pot fi utilizate pentru o buna circulatie si filtrare a aerului.

Julien Stile propune o solutie simpla si la indemana oricui: Ventilatorul Blauberg Moon 100
Este fabricat in Germania, motorul foarte puternic, are o viata indelungata si nu face zgomot. Cu ventilatorul Blauberg Moon 100 utilizatorii vor avea o buna circulatie a aerului. Se poate controla calitatea aerului din interior prin eliminarea factorilor poluanti si controlul asupra temperaturii si umiditatii. Factorul de umiditate creste nu numai atunci cand gatim sau facem dus, dar si atunci cand facem curatenie.

Ventilatorul Blauberg Moon 100
Beneficiile unui bun sistem de ventilatie

Ce trebuie sa stim atunci cand petrecem atat de mult timp in interior?

 • De cele mai multe ori, aerul din interior poate fi mai poluat decat cel din exterior.
  Ventilatorul Blauberg Moon 100 are un excelent control asupra impuritatilor si va ajuta la eliminarea poluantilor, bacteriilor, umiditatii si a mirosurilor neplacute!
 • Reglarea aerului!
  Daca nu aveti un sistem bun de ventilatie, nu puteti avea controlul asupra fluxului de aer. De multe ori acest lucru inseamna facturi costisitoare la energie, fara a avea in schimb, nivelul necesar de aer pentru sanatate si siguranta.
 • Nu mai aveti condens!
  Condensul poate duce la aparitia mucegaiului. Acesta poate cauza probleme grave de sanatate cum ar fi reactii alergice si probleme respiratorii. Ventilatorul Blauberg Moon 100 va ajuta la disparitia acestor riscuri!
 • O camera bine ventilata va fi mult mai confortabila, creand un mediu relaxat!
 • Beneficii pentru sanatatea ta!
  Un alt beneficiu al ventilatorului Blauberg Moon 100 este impactul pozitiv pe care acesta il are asupra sanatatii tale. Poluarea aerului din interior, poate duce la o serie de probleme de sanatate, inclusiv dureri de cap, alergii, astm, eruptii cutanate si sinuzita.

Produse mentionate in articol
Ventilator axial rezidential Blauberg Moon 100
 
Ventilator axial rezidential Blauberg Moon 100

Blauberg Moon 100 este un ventilator cu un design modern potrivit pentru ventilatia continua sau periodica a bailor, bucatariilor si a altor spatii rezindentiale. Design-ul sau compact permite montarea pe perete si pe tavan. Carcasa si rotorul sunt din plastic ABS de inalta calitate, rezistent la radiatii UV. Design-ul rotorului imbunatateste eficienta si prelungeste durata de functionare a motorului, asigura un flux de aer ridicat si un nivel scazut de zgomot. Ventilatorul este echipat cu o clapeta antiretur special conceputa pentru a preveni accesul aerului de afara, a insectelor si pierderile de caldura atunci cand acesta este oprit. Ventilatorul este echipat cu protectie la supraincalzire. Ventilatorul este compatibil cu conducte de aer Ø 100 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Ventilator pentru incaperi mici
Ventilator pentru incaperi mici
Tehnologie de ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...