Aviatorilor 8: Plansee cu geometrii atipice cofrate rapid cu sisteme Hunnebeck

Hunnebeck Romania a fost contractata pentru a livra solutii de cofrare, pentru patru din cele sase plansee ale cladirii de birouri

Unul dintre cele mai moderne proiecte de birouri Romania, din punct de vedere arhitectural, aflat in prezent in executie si care urmeaza a fi livrat pe parcursul acestui an este complexul Aviatorilor 8 din Bucuresti. Pe santierul acestui proiect, lucrarile se desfasoara la mai multe obiective: consolidarea vilei Casa Oromolu, considerata monument istoric, paralel cu constructia unei cladiri cu 3 niveluri de parcare subterana si alte trei niveluri deasupra solului, destinate birourilor de clasa A.

Hunnebeck Romania a fost contractata pentru a livra solutii de cofrare, care sa asigure standarde ridicate de calitate a executiei, pentru patru din cele sase plansee ale cladirii de birouri (placa peste subsolul 1 din 3, pentru parter si pentru etajele 1 si 2). Arhitectura moderna a cladirii de birouri, imbinand zone curbe cu altele rectangulare, a solicitat expertiza specialistilor pentru identificarea unei solutii de cofrare calitative.
Sistemul TOPEC, care devine tot mai solicitat si la noi in tara, in special la construirea unor cladiri de birouri la care se doreste obtinerea unor plansee-dala de o calitate ireprosabila intr-un interval scurt de timp, a fost intrebuintat cu succes si in cadrul acestui proiect. Constructorul, Conarg AG, a remarcat in mod deosebit viteza pe care o imprima ritmului de executie a planseelor acest sistem. Aproximativ 2800 mp de cofraj TOPEC au fost livrati in santierul acestui proiect de catre Hunnebeck Romania.

Daca pentru suprafetele rectangulare ale planseelor a fost pus in opera sistemul TOPEC, pentru planseele cladirii de birouri Aviatorilor 8 care ies in console curbe, sinuoase s-a folosit sistemul TOPFLEX. Sistemul TOPFLEX, deosebit de versatil, a permis cofrarea cu usurinta a zonelor de planseu cu geometrii atipice, chiar si a zonelor discontinue, prevazute cu goluri tehnologice. Planseele in consola au fost sustinute cu turnuri de esafodaj ID 15 cu inaltimi de pana la 11.70 m, pozitionate pe placa de peste subsol. In zonele de santier care nu au permis montarea turnurilor de esafodaj ID 15, solutia pusa in opera a constat in sprijinirea cofrajului in consola pe grinzi MULTIFORM.
Pe intreg parcursul derularii proiectului, Hunnebeck Romania a urmarit sa raspunda tuturor cerintelor antreprenorului general, inclusiv la nivel de logistica, reusind sa livreze un volum mare de cofraje intr-o perioada scurta de timp. De asemenea, pe langa livrarea de echipamente si consultanta tehnica oferite, reprezentantii Hunnebeck au fost prezenti si in santier, unde au oferit asistenta, aportul lor dovedindu-se a fi de un real folos.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele Hunnebeck folosite in cadrul complexului Aviatorilor 8 din Bucuresti, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cofraj pentru placi si plansee Topec
 
Cofraj pentru placi si plansee Topec

Cu ajutorul sistemului TOPEC® de la Hünnebeck, cofrarea si decofrarea placilor se face rapid si la preturi de manopera semnificativ mai mici decat in cazul sistemelor conventionale. Acest lucru se datoreaza simplitatii sistemului TOPEC, care este alcatuit doar din doua elemente de baza – panouri de cofraj si popi de sprijin. Panourile TOPEC de pana la 1.8 x 1.8 m pot fi asamblate si dezasamblate cu usurinta de catre doua persoane ce lucreaza la sol, in trei pasi: se agata, se ridica si se sprijina. Decofrarea se face aplicand aceeasi procedura, insa in sens invers.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Turnuri de sprijin ID 15
 
Turnuri de sprijin ID 15

La nivel mondial, ID 15 a devenit unul dintre cele mai performante sisteme de turnuri de sprijin executate din cadre din otel. In ciuda dimensiunilor lui reduse, el este capabil sa preia fara probleme eforturi maxime – atat pe cele provenite din directia verticala, cat si pe cele din directia orizontala, prin intermediul pieselor de legatura cu care este prevazut constructiv, transmitandu-le apoi direct in pamant. Intregul sistem este alcatuit din numai cinci elemente componente, prin asamblarea carora se pot construi turnuri de sprijin ID 15 de mare capacitate portanta si pentru orice inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj pentru placi si plansee Topflex
 
Cofraj pentru placi si plansee Topflex

Topflex® este un sistem de cofrare pentru plansee eficient si frecvent solicitat de clienti, care se preteaza pentru orice tip de placa/planseu - indiferent de forma planului de baza, dimensiune si grosime. Sistemul, versatil, se bazeaza pe grinzi de lemn H20. Este adecvat inclusiv pentru latimi ale incaperilor mai mici de 2,65 m, grosimi ale placii de peste 30 cm si inaltimi de peste 4,5 m.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...