proidea.ro catalog online de informatii produse

Atrea Romania a furnizat echipamente pentru sediul Lild Romania


2018. septembrie 07.

Unitati de ventilatie cu recuperare de caldura Multi Eco si EC5

Sediul Central Lidl Romania, Bucuresti

Locatie: Sediul Central Lidl Romania, Bucuresti
Echipament:
  • Duplex EC5 570 RD5 - 2 buc
  • Duplex Multi ECO 1100 - 1 buc
  • Duplex Multi 1500- 1 buc
  • Duplex Multi ECO 2500 - 1 buc
Sediul Central Lidl Romania reprezinta un proiect inovator si complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului. Cladirea de birouri are la baza criteriul sustenabilitatii si este conceput pentru a fi cat mai eco friendly, in linie cu standardele de referinta in materie de eficienta.
Procesul de executie a fost ales pentru reducerea costurilor de energie, de emisii, amprenta CO₂, si, implicit, a impactului asupra mediului inconjurator. Un concept inovativ de cladire verde pentru care Atrea a furnizat 5 unitati de ventilatie cu recuperare de caldura, Multi ECO si EC5. Circulatia aerului este foarte silentioasa, atat din punct de vedere fonic, cat si al debitului de aer, dar si foarte eficienta, in acelasi timp.

Unitatile DUPLEX MultiEco pot fi echipate optional cu accesorii integrate sau externe - incalzire pe baza de apa sau electrica, racire pe baza de apa sau directa, amortizoare de blocare, by-pass-uri si recirculare, etc. Unitatile sunt disponibile si in gama larga de pozitii de instalare inclusiv subclase pentru a indeplini cerintele tuturor proiectelor. Liniile de produse DUPLEX EC5 au importante avantaje competitive in ceea ce priveste constructia si filosofia lor de business. Printre alte avantaje competitive se numara: cea mai inalta clasa energetica, eficienta de recuperare de pana la 95%, by-pass automat, nivel de zgomot redus, sistem de control, preincalzitor/reincalzitor electric extensibil, baterie incalzire apa si un server web integrat.

Recuperatoare de caldura rezidentiale DUPLEX ECV5 Logo ATREA Romania Recuperatoare de caldura rezidentiale DUPLEX EC5In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Atrea Duplex, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ATREA Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Centrale de tratare aer cu recuperare de caldura Duplex Multi

Unitatile sunt concepute cu un design foarte atractiv, montaj interior si exterior, instalare si punere in functiune facila ceea ce usureaza munca instalatorilor. Toate componentele pot fi usor accesate. Schimbator de caldura in contracurent, randament de pana la 93% – noua generatie de schimbatoare de caldura S3 si S7 de la ATREA permit obtinerea unui randament foarte mare si implicit costuri mici de energie. Linia Duplex Multi ofera o gama variata de debite: 500, 1000, 1500, 2500, 3500, 5000, 6500 si 8000 m³/h. Linia de produse Multi urmareste filosofia de business care permite configuratii multiple pe aceeasi unitate de ventilatie. Proiectantii pot usor schimba racordurile de conexiune, filtrele, bateriile de incalzire si racire, cat si unitatea in sine. Aceasta caracteristica unica ofera un mare avantaj competitiv deoarece unitatile Multi pot respecta cererile oricarui tip de proiect.

Unitati ventilare linia comerciala MultiEco

DUPLEX MultiEco extinde gama de unitati de ventilatie universale cu debite de aer intre 500 si 6500 m³/h (capacitate nominala cu registre integrate si o rezerva de presiune de cel putin 250 Pa). Toate cele noua unitati din noua gama MultiEco respecta Directiva UE 1253/2014 (Ecodesign) si datorita componentelor interne alese in mod optim completeaza gamele Multi, Flexi si Roto. De asemenea, gama include unitatea DUPLEX 1500-6500 MultiEco-N cu montaj pe tavan si unitatea de sol DUPLEX 1500-6500 MultiEco-V. Una din piesele componente de baza din aceasta serie este schimbatorul de caldura din plastic, in contracurent, cu recuperare de caldura S7 cu o eficienta a temperaturii de pana la 93% la o presiune extrem de joasa in zona aerului. Acesti parametri joaca un rol extrem de important in evaluarea conform principiilor Ecodesign.O caracteristica obisnuita care garanteaza calitatea unitatilor DUPLEX o reprezinta ventilatoarele EC furnizate de producatori recunoscuti international ebm-papst si Ziehl Abegg. Accentul pe economia de energie si pe eficienta crescuta rezulta in mod natural din conformitatea ventilatoarelor EC prezente in intreaga gama cu Directiva ErP 2015 (Reglementarea Comisiei (UE) 327/2011).

Firma
Sediu: RO-075100 Ilfov, Otopeni, str. Ion Creanga, nr. 10K, zona Odaile
Telefon: +40 37 113 8250
E-mail:
Web: www.atrea.ro
Dorin Salamac
director general +40 37 113 8250
   
   
ATREA a inceput ca si companie privata in 1990 in Republica Ceha. De la bun inceput ea a apelat la vasta experienta a fondatorului sau, Petr Moravek, in legatura cu microclimatul cladirilor, si a inceput sa se concentreze pe productia unitatilor de ventilare cu recuperarea caldurii reziduale. Fondatorul companiei a fost autorul multor certificate, patente si proiecte industriale in domeniu. Principiul de baza al gamei de produse Atrea este bazat in principal, de la inceputul scaderii cererilor pentru echipament energetic operational de tratare a aerului, pe utilizarea schimbatoarelor de caldura de ultima generatie, sisteme de control incorporate perfect si tranzitie treptata catre sistemele total automate de control al ventilatiei.
Denumiri marca: DUPLEX
Alte stiri in categoria de produse Sistem de ventilatie cu recuperare de caldura
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  atrea  romania  sistem  sisteme  recuperare  caldura  ventilatie  aer  eco  multi  multieco  evc5  ec5  sediu  central  headquarters  bucuresti  lidl  econimie  duplex