Placa Aquafire® ideala pentru sageacuri, aticuri, suprainaltari si mansarde

Placa Aquafire ideala pentru sageacuri, aticuri, suprainaltari si mansarde

Aquafire® este o placa de fibrociment rezistenta la apa si foc ce creeaza sisteme de constructii simple si rapide. Este stabila la schimbari mari de temperatura si se monteaza extrem de usor atat in aplicatii interioare cat si exterioare. Pe langa certificarile pentru rezistenta la foc si apa, placa Aquafire® este si un bun izolator fonic, fiind solutia ideala pentru constructii de mansarde, suprainaltari, dar si aticuri si sageacuri.

Folosirea Aquafire® pentru sageacuri asigura durabilitate indelungata a streasinilor de sub acoperisuri, prevenind formarea mucegaiului si oferind protectie impotriva umezelii. De asemenea este rezistenta la soare si ploaie, inghet si dezghet pastrandu-si calitatie si inlocuind cu succes lemnul folosit in mod traditional.

Placa AquaFire ideala pentru sagacuri, aticuri, suprainaltari si mansare
Placa Aquafire ideala pentru sageacuri, aticuri, suprainaltari si mansarde

Ideala pentru izolatie termica si hidro, contribuind si la o buna eficienta energetica, placa Aquafire® poate fi folosita cu succes si in construirea mansardelor sau pentru suprainaltari. In plus are avantajul de a fi montata extrem de facil si are calitati tehnice cu mult imbunatatie fata de o placa obisnuita de gips-carton.

Placile de ciment Aquafire® pot fi montate pe structuri de lemn si structuri metalice atat in constrcutii noi cat si in lucrari de renovare, reducand timpul de pregatire pentru montaj. Este cunoscuta pe piata ca fiind placa ce poate fi taiata cu usurinta, iar datorita greutatii reduse nu incarca structuriile fiind ideala pentru aplicatii precum balcoanele sau mansardele.

Placa AquaFire ideala pentru sagacuri, aticuri, suprainaltari si mansare
Placa Aquafire ideala pentru sageacuri, aticuri, suprainaltari si mansarde

Produse mentionate in articol

Placi de fibrociment Aquafire® Placi de constructie Aquafire®
 
Placi Aquafire®
2 produse

Aplicatii in care se utilizeaza placile Aquafire®: pereti exteriori, fatade ventilate, mansarde, suprafete si aplicatii cu risc de infiltratii, centre de recuperare si tratament, centre SPA si Wellness, piscine si incinte cu nivel ridicat de umiditate, medii cu risc de umiditate excesiva, saune, bai turcesti, camere de baie, cabine de dus, garaje, subsoluri, spatii tehnice, crame, depozite de vinuri, curatatorii si spalatorii profesionale, rafturi, scafe, constructii de organizare a spatiului, blaturi, fronturi de lucru si constructii interioare pentru bucatarii, suprafete suport pentru aplicare placari ceramice, pardoseli traditionale, pardoseli uscate, acoperisuri, verande, balcoane, terase, acoperirea zonelor expuse la temperaturi ridicate (seminee, gratare la exterior etc), compartimentari rezistente la foc, suport pentru instalatii fotovoltaice pe acoperis, constructii de suprafete curbe.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...