Wilo Romania Srl

Pompe de incalzire Wilo

Oriunde este necesara o pompa, Wilo ofera solutia de care este nevoie. Gama Wilo de produse cuprinde pompe si module de pompare pentru orice tip de aplicatie.

Produse din aceasta familie

Pompa de incalzire Wilo Stratos Pico
 
Pompa de incalzire Wilo Stratos Pico

Pompa de inalta eficienta pentru economii de energie, clasa nominala de eficienta energetica A, pornirea sigura si securitate maxima datorita cuplului ridicat de pornire si a softului de deblocare, instalare si reglare simpla, afisarea consumului, cochilie termoizolatoare pentru aplicatiile de incalzire, in echiparea standard.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de circulatie Wilo Stratos ECO
 
Pompa de circulatie Wilo Stratos ECO

Pompa de circulatie cu rotor umed, cu racord filetat, motor EC cu reglare automata a puterii. Domenii de utilizare: instalatii de incalzire cu apa, de toate tipurile, instalatii industriale de recirculare. Clasa de eficienta energetica A, pana la 80% economie de curent fata de pompele de circulatie nereglabile si racordare rapida cu borne cu arcuri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de circulatie Wilo TOP S
 
Pompa de circulatie Wilo TOP S

Pompa de circulatie cu rotor umed, cu racord filetat sau cu flansa. Turatie selectabila pentru reglarea puterii. Instalatii de incalzire cu apa, de toate tipurile, instalatii industriale de recirculare, instalatii de climatizare si circuite inchise de racire. Adapatarea manuala a puterii cu 2 trepte de turatie (la pompe 1~230 V cu P2≥350 W) respectiv 3 trepte de turatie. Instalatie simpla, datorita flansei combinate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de circulatie Wilo Star RS
 
Pompa de circulatie Wilo Star RS

Pompa de circulatie cu rotor umed, cu racord filetat. Pentru orice pozitie sw montaj cu arbore orizontal, cutia de borne in pozitia aferenta orelor 3-6-9-12, trei trepte de turatie selectabile pentru reglarea sarcinii si montaj simplu si sigur, cu ajutorul capului pentru cheie la carcasa pompei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...